Dove Oxygen & Moisture

Päť čitateliek Beauty&Woman otestovalo nový rad prípravkov Dove Oxygen&Moisture. Tieto jedinečné prípravky s obsahom kyslíka, obohatené o technológiu Oxyfusion nielen jemné vlasy hydratujú, ale dodávajú im aj požadovaný objem. Šampón vlasy šetrne očístí, kondicionér ich krásne vyhladí a maska ošetrí poškodené končeky vlasov. Výrobky Dove Oxygen&Moisture dodajú vašim vlasom vyživujúcu starostlivosť zodpovedajúcu ich potrebám. Konečne môžu mať aj ženy s jemnými vlasmi bez objemu kučery, po akých vždy túžili. Výrobky majú príjemnú vôňu a tak starostlivosť o vlasy s novým radom Dove Oxygen&Moisture bude pre vás skutočným zážitkom. Naše čitateľky boli nadšené. Prečítajte si ich reakcie na testovanie výrobkov.

 

 

Marta

 

Mam jemné vlasy už od narodenia. Po použití prípravkov Dove Oxygen&Moisture boli moje vlasy nadýchané a krásne lesklé. Skutočne nemali ten spľasnutý tvar, na ktorý som si za tie roky zvykla. Vlasy sú príjemne prevoňané a svieže. Sú pevnejšie na dotyk. Šampón bohato pení, nedráždi pokožku hlavy, ľahko sa zmýva. Kondicionér vlasy uhladí a dodá im požadovaný šmrnc. Maska pôsobí ako sufflé, skutočny balzam na jemné vlasy. S výrobkami som nadmieru spokojná.

 

Milena

 

Po použití vlasovej kozmetiky Dove Oxygen&Moisture získali moje vlasy prirodzený lesk, vyzerajú zdravo i napriek tomu, že sú farbené. Ľahko sa rozčesávali a po vysušení pôsobili nadýchanejšie, nelepili sa na seba, takže vytvorili bohatú hrivu. Ani po troch dňoch od použitia prípravkov nestratili moje vlasy požadovaný objem. Teším sa, že ma tento nový rad staroslivosti o vlasy od Dove príjemne prekvapil. Šampón starostlivo odstránil nečistoty a mastnotu z mojich vlasov. Kondicionér vlasy vyhladil od korienkov až po končeky bez toho, aby sa vlasy zauzlili a ľahko sa dali rozčesať. Po použití masky nepôsobili moje vlasy strapato, končeky vlasov boli uhľadené, nelepili sa a po vysušení pôsobili nadýchaným dojmom. S vlasovou kozmetikou Dove Oxygen&Moisture som veľmi spokojná.

 

 

Monika

 

Naša čitateľka Monika je výrobkami Dove Oxygen&Moisture nadšená. Nielenže jej vlasy získali objem, ale prekryli aj jej nedostatok, trocha odstávajúce uši. Jej vlasy získali nielen objem, ale aj lesk a vyzerajú zdravo a sviežo aj po celodenných pracovných povinnostiach. Určite odporučí nový rad vlasovej kozmetiky Dove aj svojim kamarátkam, pretože sa presvedčila vďaka testovaniu na vlastnej koži, že výrobky spĺňajú presne to, čo sľubujú.

 

 

Vilma

 

Naša čitateľka Vilma veľmi ocenila nielen kvalitu nového radu výrobkov v starostlivosti o vlasy Dove, ale aj praktické balenie, príjemnú vôňu, ľahké rozčesávanie a taktiež je nadšená objemom, ktorý získala po ich použití. Veľmi sa jej páči maska na vlasy, nádherne ich hydratuje a má príjemnú vôňu. Celý rad výrobkov je veľmi vydarený a je s ním veľmi spokojná.

 

 

Silvia

 

Mám suché a mierne vlnité vlasy. Šampón je priesvitnej konzistencie, vonia sviežosťou, vytvára bohatú penu a výborne umýva znečistené vlasy. Kondicionér vlasy krásne vyhladí a dobre sa dajú rozčesať. Po použití masky sú vlasy hydratované a príjemne ľahké. Som veľmi spokojná s výrobkami a páči sa mi ich praktické balenie. Výrobkom Dove Oxygen&Moisture zostanem verná.

 

 

Viac informácií nájdete na www.mojdove.sk

 

 

 

Patrí do vydania