Krása ukrytá vo vnútri

Odborníci zo Shiseido sú presvedční o tom, že hlboko vo vnútri pokožky driemu nevyčerpateľné rezervy krásy. Preto hľadá Shiseido už viac ako 140 rokov nové možnosti ako posilniť tieto prirodzené sily spolu s vitalitou a schopnosťou regenerácie pokožky. Výskum Shiseido sa sústredil na vlastný obranný systém pokožky. Pokročilým skúmaním sa dospelo k poznatku, že vnútorná sila dáva pokožke schopnosť vlastnými silami odstraňovať závažné poškodenia.

 

 

ULTIMUNE Power infusing Concentrate

 

Počas svojho dvadsaťročného výskumu získala spoločnosť Shiseido priekopnícke znalosti v oblasti ochrany imunity a rozhodla sa predstaviť prelomovú novinku v oblasti starostlivosti o pleť. Ultimune Power infusing Concentrate zvyšuje obranné schopnosti pleti a ako úplne prvý výrobok na svete aktivuje Langerhansove dendritické bunky, ktoré podporujú imunitu pleti. Pleť má vlastný imunitný systém, ktorý ju chráni pred škodlivými vplyvmi životného prostredia, emočným stresom a procesmi starnutia, ktoré pleť postupne oslabujú. Ak sa na pleti objavujú problémy, ktoré sa aj napriek cielenej starostlivosti zdajú neriešiteľné, je najvyšší čas reaktivovať jej imunitný systém. Účinok ULTIMUNE Power infusing Concentrate nielen zmierňuje problémy pleti, ale posilňuje pleť v jej vlastnom boji proti závažnému poškodeniu a aktivuje doteraz nedotknuté rezervy pleti.

 

 

Aplikácia ULTIMUNEPovew infusingConcentrate

 

Každé ráno a večer nanestena dokonale vyčistenú pleť.Potom môžete nanášaťsérum, krém, mejkap.Ultimune pomáha získaťpleti ohromnú silu, krásu,hladkosť, hebkosť, pevnosťa vačšiu odolnosť vočinepriaznivým vplyvom.ULTIMUNE Power infusingConcentrate posilňujeimunitu vašej pleti. Pretožekrása sa skrýva vo vnútri.

 

 

Kúpite exkluzívne v Marionnaud parfumériách.

 

 


Patrí do vydania