Šport, výkon a štýl, Alexander Wang X H&M

Kolekcia Alexander Wang x H&M pre ženy zachytáva rýchlosť veľkomesta a spája v sebe šport a praktické funkcie na každodenný život. Technické detaily a látky slúžia nielen funkčnosti, ale aj móde, pričom ide o Wangovu úplne prvú kolekciu všestranne použiteľných funkčných odevov. Dámska kolekcia obsahuje 38 exkluzívne navrhnutých modelov oblečenia, ako aj doplnky a hravé verzie každodenných predmetov. Výsledkom je kolekcia vhodná na ulicu, do posilňovne či do klubu, lebo takým spôsobom žijú dnešné ženy. Kolekcia Alexander Wang x H&M bude od 6. novembra 2014 k dispozícii v 250 predajniach na celom svete, ako aj v príslušných krajinách na internete.

 

 

Nevyhnutné súčasti šatníka


Zvýraznením funkčných detailov vznikli módne odevy, ako sú neoprénové šaty z rôznych látok s prepletenými vrstvami a výstrihom v oblasti pása alebo legínsy z viacerých panelov, ktoré vytvárajú dynamickú mozaiku z technickej žakárovej tkaniny s kohútím vzorom a z reflexnej elastickej látky striebornej farby. Experimenty s inováciou v látkach, ktoré sú pre Alexandra Wanga také typické, môžeme vidieť v celej kolekcii, ale hlavne na svetri s penovým krokodílím vzorom a na čiernej alebo sivej neoprénovej mikine s reliéfnym nápisom Alexander Wang. Wangovo poňatie mestskej uniformy nájdeme v čiernych neoprénových motorkárskych teplákoch a čiernych kožených bežeckých nohaviciach s postrannými patentnými gombíkmi.

 

Atletické športové oblečenie

 

Wangove premiérové funkčné modely zahŕňajúrýchloschnúce čierne bežecké tielkaa perforované šortky strihané laserom, všetkylepené a ozdobené nápisom AlexanderWang zo striebornej sieťoviny. Bezšvíkovéfunkčné tričká, tielka a krátke tielka majúvzor pointelle so skrytým ironickým odkazom,ktorý sa ukáže až pri nosení. Športovépodprsenky nesú logo Alexander Wangna chrbte alebo na širokých elastickýchpásoch, zatiaľ čo logo na kompresných krátkychtielkach, pančuchách, šatách a podprsenkáchmá rôzne veľkosti.

 

Doplnky

 

Kolekciu vrchného oblečenia dopĺňajú dlhé neoprénové rukavice ozdobené reflexným logom, žakárové čiapky a kompresné ponožky s výraznou značkou. Z obuvi tu nájdeme topánky na vysokom opätku so zloženou sárou z pogumovanej kože s neoprénovou ponožkou, kožené čižmy na širokom opätku alebo neoprénové tenisky nad členky. Kožený ruksak má skrytú reflexnú striebornú ochranu pred dažďom ozdobenú značkou, kým vatovaná taška so sťahovaním na šnúrku je vyrobená z pogumovanej kože.

 

Vrchné oblečenie

 

Technické vrchné odevy ponúkajú praktickú ochranu, napríklad čierna bezšvíková nepremokavá vetrovka s tvarovanou kapucňou zaoblenou ako bejzbalová čiapka. Sivý žakárový neoprénový kabát je základný prvok poriadneho zimného šatníka a čierne motorkárske bundy si môžete vybrať v neoprénovo-vlnenej alebo prešívanej koženej verzii.

 

Každodenné predmety

 

Kolekcia, ktorá má predstavovať celý rozsah životného štýlu podľa Alexandra Wanga spolu so zmyslom pre humor, obsahuje aj množstvo užitočných predmetov, ako je podložka na jogu, fľaša na vodu, uteráky, slnečné okuliare so širokou gumičkou a plavecké okuliare. Nájdeme tu boxerské rukavice v reálnej veľkosti, ale aj miniatúrne ako prívesok na kľúče, prsteň na dva prsty s píšťalkou a pre víťaza magnetickú trofej Alexander Wang.

 

 

Kolekcia Alexander Wang x H&M bude na Slovensku v predaji od 6. novembra v H&M Eurovea

 


Patrí do vydania