Dajte hrubú čiaru za nerovnomerným tónom svojej pleti

Spoločnosť Amway rozšírila výskumné partnerstvo s Yaleovou univerzitou, ktoré potrvá do roku 2016. Exkluzívna trojročná dohoda prehĺbi vedecký výskum v rámci inovatívnej liečby kožnej pigmentácie. Táto spolupráca umožní vedcom Amway a Yale pokračovať v spoločnom porozumení molekulárnej biológie súvisiacej s pigmentáciou kože, predovšetkým s hyperpigmentovými poruchami.

 

 

Hlbší prieskum v tejto oblasti umožňuje výrobu efektívnejších a cielenejších produktov, najmä z rady ARTISTRY IDEAL RADIANCE, ktorá obsahuje krém, rozjasňujúcu esenciu a korektor. Kolekcia je navrhnutá tak, aby redukovala výskyt tmavých škvŕn, nerovnomerného zafarbenia pleti a poskytla pokožke jas a rozžiarenie. A to všetko vďaka špeciálnej patentovanej 3D technológii dodávajúcej do troch rôznych vrstiev kože hydratujúcu, rozjasňujúcu a ukľudňujúcu zložku, čím dosahuje výborné výsledky. Unikátny komplexný systém IDEAL RADIANCE, dokáže pleť účinne ochrániť proti negatívnym vplyvom v troch krokoch a v troch vrstvách pokožky:

 

 

1. Preventívnu ochrana na povrchu poskytuje zložka MultiFlora, ktorá ukľudňuje, hydratuje a chráni pred podráždením. Táto zmes rastlín obsahuje anglické sedmokrásky, európske pelargónie, jazmín, pupalku a jerlín japonský.

 

2. V prostriedku pôsobí vysoko koncentrovaný perlový proteín tlmiaci podráždenie, výskyt tmavých škvŕn a nerovnomerné zafarbenie.

 

3. Najhlbšie pôsobí unikátna 3D technológia (lipozom), ktorý dopraví najdôležitejšie látky do hlbokých vrstiev kože a zaistí efektívnu distribúciu a vstrebávanie účinných látok.

 

 

„Partnerstvo s Amway, globálnym leadrom v oblasti starostlivosti o pleť, je obzvlášť vzrušujúce. Náš spoločný výskum bude inšpirovať cielený vedecký pokrok, ktorý umožní ženám po celom svete posilniť ich sebadôveru, “ povedal Dr. John Pawelek, expert v oblasti procesu pigmentácie.

 

 

Hyperpigmentové poruchy sú výsledkom zvýšeného malenínu, teda pigmentu zodpovedného za produkciu farby vo vlasoch, pokožke a očiach. Lokálna liečba predpokladá, že všetky problémy sú rovnaké a reagujú na liečbu ako takú. Napriek tomu klinické úspechy vyžadujú individuálnu diagnostiku a starostlivosť. Hyperpigmentácia a melazma (tmavé škvrny na koži) sa dajú relatívne rýchlo vyliečiť, zatiaľ čo odstrániť škvrny spôsobené vekom je oveľa ťažšie. Nový spoločný výskum sa bude usilovať o pochopenie týchto procesov a vývinu finálnych výrobkov, ktoré tieto problémy budú riešiť. Dr. Pawelek je tiež členom vedeckej rady ARTISTRY, globálnej skupiny odborníkov na zdravie pokožky. Panel popredných akademikov a odborníkov z praxe, ktorý bol založený v roku 2007, radí vedcom v Amway v rade tém, nielen v oblasti starostlivosti o pokožku. „Exkluzívne partnerstvo s Yaleovou univerzitou spája kľúčové piliere značky ARTISTRY – objavovanie, predstavy a invenciu,“ hovorí Catherine Ehrenbergerová, viceprezidentka pre výskum a vývoj v Amway. „Zvyšujeme našu vedeckú dôveryhodnosť vďaka pokroku, ktorý zvyšuje úroveň starostlivosti o pleť a pomáha zlepšovať životy žien po celom svete.“ Spoločnosť Amway spojením síl s Yaleovou univerzitou potvrdzuje pozíciu globálneho lídra na poli výskumu v oblasti krásy a zároveň prehlbuje tradične otvorený prístup k spolupráci s akademickou, štátnou aj mimovládnou sférou.

 

 

 

Patrí do vydania