Predstavenie novej Toyoty Aygo na bratislavskej x-párty

Bratislavská reštaurácia Kolkovna sa koncom júna stala miestom slávnostného predstavenia novej Toyoty Aygo. Za účasti približne 150 pozvaných hostí a zástupcov médií sa predstavila v plnej paráde úplne nová Toyota Aygo.

 

 

Celým večerom, v duchu Aygo sloganu „Zabav sa!“, prevádzal hostí skvelý moderátor Alex Štefuca. Vedľa hlavnej hviezdy večera, novej Toyoty Aygo, ktorá bola vystavená v dvoch výbavách a farebných kombináciách sa o zábavu počas slávnostného večera postarali skupina Hex a krásne dievčatá z talentovanej Forsomone.

 

 

„Hviezda večera, nová Toyota Aygo, nadväzuje na úspech svojej prvej generácie, ktorá bola na trhu od roku 2005. Prvá generácia modelu Aygo nám vtedy ku značke Toyote pomohla prilákať mladších vodičov, a rozšíriť tak základňu našich verných zákazníkov aj o túto skupinu klientov najmä vďaka svojej kvalite a nízkym prevádzkovým nákladom.

 

 

Takže keď prišlo na vývoj nového modelu AYGO, mali sme už veľmi solídny základ, od ktorého sme sa mohli odraziť. Náš cieľ bol jednoduchý: aby sa nový model AYGO stal dokonalou ikonou hravosti na trhu. Chceli sme vytvoriť automobil, ktorý by si obľúbila nová generácia vodičov.“ – Uviedol riaditeľ spoločnosti TOYOTA MOTOR SLOVAKIA Marián Hoffer.

 

 

Aygo x-párty bola v bratislavskej Kolkovni ukončená pôsobivou svetelnou šou dua Aratron Aspis.

 

 

 

Patrí do vydania