Krásna a hebká pokožka aj v lete

V lete je pokožka vo väčšej miere vystavená vonkajším vplyvom ako slnko, morská alebo chlórovaná voda, ktoré ju vysušujú, preto treba dbať o jej intenzívnu výživu.

 

 

Pravidelná starostlivosť o pokožku vhodnými prípravkami vedie nielen ku krásnemu vzhľadu, ale zanecháva pokožku príjemnú a hebkú na dotyk.

 

 

Starostlivosť o pokožku začína už pri sprchovaní, ale netreba zabúdať aj na následnú starostlivosť a hydratáciu pokožky prostredníctvom krémov a telových mliek.

 

 

Telové mlieka Dove sa ľahko rozotierajú a vstrebávajú do pokožky, navyše dokážu udržiavať vlhkosť v pokožke, vďaka čomu je hydratovaná po dlhý čas. Všetky telové mieka Dove obsahujú zložku DeepCare Complex, čo je unikátna zmes vyživujúcich a hydratačných látok, ktoré pokožku hydratujú a vyživujú do hĺbky.

 

 

 

5 dôvodov prečo sa pravidelne starať o svoju pokožku


1/ reguluje teplotu tela, pomocou vylučovania potu zabraňuje prehriatiu tela a zároveň funguje ako bariéra pred chladom,

 

2/ chráni telo proti nepriaznivým vplyvom vonkajšieho prostredia, napr. prenikaniu nečistôt a mikroorganizmov do nášho tela,

 

3/ ako prvá bariéra chráni proti poraneniu,

 

4/ udržiava ideálne množstvo tekutín v tele,

 

5/ neustále sa obnovuje.

 

 

Dove verí, že každodenná hydratácia je tajomstvom krásnej pokožky.

 

 

Patrí do vydania