Otestujte s nami výnimočné prípravky od AMWAY

Mať krásne a dokonale zdravé vlasy je túžbou všetkých žien v každom veku. Väčšina žien si vlasy pravidelne farbí, niektoré z nás menia farbu vlasov častejšie. I napriek tomu, že profesionálne farbenie je k vlasom mimoriadne šetrné, každé farbenie pôsobí na zmenu v štruktúre vlasového vlákna. Preto je veľmi dôležité používať kvalitnú vlasovú kozmetiku.

 

 

Spoločnosť Amway predstavuje nový rad starostlivosti o vlasy SATINIQUE, ktorá je určená na vlasy farbené, poškodené UV žiarením a chemicky. Výťažok z jadierok granátového jablka a hrozna jemne opravuje rozštiepené končeky a chráni vlasy vystavené UV žiareniu alebo chemickému ošetreniu pred stratou farby. Zloženie bez sulfátov umožňuje dlhšie udržať prirodzenú farbu vlasov.

 

Tri nové výrobky SATINIQUE Šampón na farbené vlasy, SATINIQUE Kondicionér na farbené vlasy a SATINIQUE Revitalizačná maska na farbené vlasy môžete otestovať aj vy, milé čitateľky Beauty&Woman. Napíšte nám do 15. mája 2014, čo očakávate od starostlivosti o farbené vlasy, na adresu redakcia@beautywoman.sk.

 

Desať z vás bude môcť otestovať novinky Satinique od Amway a napísať nám skúsenosti s testovaním na e-mailovú adresu redakcia@beautywoman.sk. Vaše skúsenosti s testovaním výrobkov Satinique uverejníme v júnovom čísle Beauty&Woman.

 


Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania