Splňte si svoj Americký sen!

Maybelline New York je značka inšpirovaná pulzujúcou energiou New Yorku aj krásou miestnych sebavedomých žien. V meste, ktoré nikdy nespí, sa môžu splniť aj tie najtajnejšie sny. Chcete aj vy zažiť New York na vlastnej koži a objaviť v sebe jedinečnú osobnosť? Maybelline New York splní sen niektorej z vás! Stačí sa zúčastniť na súťaži American Dream a vyhrať mesačný pobyt v New Yorku aj s vreckovým od Maybelline!

 

 

Pre mnoho známych celebrít a úspešných modeliek bola cesta do New Yorku jedinečnou príležitosťou, ako začať svoju kariéru a dať o sebe vedieť. Veľký sen sa splnil aj pôvodom švédskej topmodelke a ambasádorke Maybelline Fride Gustavsson. Práve v New Yorku sa začala jej žiarivá kariéra, počas ktorej spolupracovala aj s takými návrhármi, ako sú Marc Jacobs, Calvin Klein, Chanel, Prada, Louis Vuitton, Christian Dior, Oscar de la Renta, Ralph Lauren alebo Giorgio Armani. Okrem prehliadkových mól sa Frida, jedna z najfotografovanejších modeliek, objavila aj na obálke svetových časopisov ako Vogue alebo Elle. V minulom roku sa navyše rozhodla prepojiť svoju krásu, šarm a lásku k New Yorku aj so značkou Maybelline a stala sa tvárou mnohých kampaní.

 

Maybelline a riasenka Colossal Go Extreme! vás vezmú do najštýlovejšieho mesta na svete, získate mesačné štipendium v škole priamo v Empire State Building, zaistíme vám ubytovanie a navyše dostanete od Maybelline vreckové na nákupy.


Využite túto jedinečnú príležitosť a vyrazte do New Yorku objaviť samu seba!


Súťažiť môžete od 10. marca do konca apríla na www.maybellinestipendium.sk  Šťastnú výherkyňu, ktorá si splní svoj Americký sen, vyhlásime v priebehu mája.

 

 

Patrí do vydania