FunnyBox nová éra zábavného fotenia

FunnyBox je fotobúdka plná zábavy, prvá a jediná svojho druhu na trhu. FunnyBox bol vytvorený špeciálne na akcie, ktorých cieľom je zabaviť hostí unikátnym spôsobom, a to priamo pri fotení. Či už pripravujete firemnú akciu, párty, svadbu, narodeninovú oslavu či výstavu, vaši hostia sa môžu v súkromí FunnyBoxu odviazať, robiť akékoľvek vtipné pózy či veselé grimasy a fotobúdka ich pri tom vyfotí.

 

Ako FunnyBox funguje?

Po vašej objednávke doručíme FunnyBox priamo na miesto vašej akcie. O všetko potrebné sa ďalej postará náš profesionálny tím pracovníkov. Stačí vojsť do fotobúdky, nasadiť našu masku alebo urobiť veselú pózu a fotiť sa vo vlne nekončiacej sa zábavy. Fotopásiky dostanete ihneď po odfotení. Na každý fotopásik vieme umiestniť váš odkaz, meno či logo firmy. Okrem toho vieme foto z akcie umiestniť na facebook alebo do online galérie, aby vaši hostia mali možnosť top zábery ihneď likeovať.

 

Prečo je FunnyBox výnimočný?

Len nám sa podarilo spojiť fotenie so zábavou a priniesť tak vašim hosťom výnimočný zážitok. Navyše vieme vaše posolstvo, odkaz, značku či produkt šíriť nielen v teréne akcie, ale aj online. Vaša svadba bude s Funnyboxom ešte krajšia, vaša párty očarujúcejšia a vaša firemná akcia absolútne výnimočná.

 

 

Viac informácií nájdete na www.funnybox.sk

 

 

 

Patrí do vydania