Vianočné tipy na DARČEKY z parfumérií FAnn!

FAnn

 

PRIATEĽKA / PRIATEĽ

 

Ešte presne nepoznáte jej/jeho vkus? Nevadí, poradíme vám darček, ktorým potešíte.

 

PRE ŇU: Darujte jej masážny olej Collistar Toning Firming Oil - ideálny na spoločný kúpeľ, obsahuje esenciálne oleje z aromaterapie, ktoré prinášajú neuveriteľné uvoľnenie. Alebo jej urobte uvoľňujúcu masáž a ostatné nechajte na ňu. A pribaľte k tomu maskaru, napr. Collistar Shock - nikdy ich totižto nie je dosť...

 

PRE NEHO: Vyberte mu vôńu s dynamickým nábojom, Versace Eros je priam nabitá sexuálnou energiou a vášňou. Podobne ako Gucci Guilty Black. Len táto má v sebe ešte aj podtón tajomstva.

 

 

 

MAMA / OTEC

 

Vaši rodičia si určite zaslúžia to najlepšie. Vyberte im darček, ktorým poviete: Ďakujem za všetko.

 

PRE ŇU: Pleťová maska s omladzujúcim účinkom La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask alebo extra nočná starostlivosť o ruky Mavala Repairing Night Cream for Hands, skrátka niečo, čo ju prinúti vypnúť a venovať sa sebe, čo ju skrášli, a zároveň ulahodí zmyslom.

 

PRE NEHO: Komplexný omladzujúci krém Collistar Utra Active Anti Age Cream - keby ste ho venovali partnerovi, možno by sa urazil. Pokojne pripojte odkaz „aby naďalej vyzeral super“ a uvidíte, aký úsmev na jeho tvári vyčarujete. Pridajte k tomu klasickú vôňu Lalique Equus, Baldessarini alebo Trussardi My Land.

 

 

 

MANŽELKA / MANŽEL

 

Pre svoju polovičku potrebujete niečo extra. Niečo, čím jej/jemu dáte najavo, ako veľmi vám na nej/ňom záleží.

 

PRE ŇU: Každú ženu poteší kvalitná kozmetika, vône, či pleëová starostlivosť - vyberte jej to naj. To, čo si možno ani sama nedovolí, ale vy jej predsa chcete povedať, aká je výnimočná. Siahnite po osvedčených skrášľujúcich prípravkoch ako Juvena MasterCream, či exkluzívnej vôni v podobe novinky Bvlgari Omnia Crystalline EdP.

 

 

PRE NEHO: Zdokonaľte jeho kúpeľňový rituál s líniou prípravkov La Prairie Advanced Marine Biology Collection, pre sviežu a zdravú pleť bez prejavov starnutia.

 

 

Kompletnú ponuku tipov na darčeky nájdete na www.fann.sk

 

Patrí do vydania