Prichádza HTC One mini

Spoločnosť HTC predstavila zmenšenú verziu populárneho telefónu HTC One. Kompaktnejší model HTC One mini ponúkne dvojjadrový procesor Snapdragon 400 s taktom 1,4 Ghz a najnovší Android 4.3 Jelly Bean s používateľskou nadstavbou Sense 5. Telefónu nechýbajú ani prednosti z vlajkového modelu HTC One – HTC BlinkFeed, UltraPixel kamera s HTC Zoe a HTC BoomSound.

 

S modelom HTC One mini reaguje spoločnosť HTC na požiadavky zákazníkov, ktorí hľadajú to najlepšie v oblasti mobilných technológií v kompaktnom tele. HTC One zvýšil od svojho uvedenia celosvetové povedomie o značke medzi mladými zákazníkmi o 87 %. V dôsledku toho, že HTC One odporúča ďalej 94 % jeho majiteľov, zdvojnásobil sa tiež počet zákazníkov, ktorí plánujú zakúpenie produktu HTC v nasledujúcich šiestich mesiacoch. „Sme pyšní, že patríme medzi svetových lídrov na trhu so smartfónmi, a dnes, keď pridávame HTC One mini, tvoríme najlepšiu rodinu chytrých telefónov na svete,“ hovorí Peter Chou, generálny riaditeľ spoločnosti HTC. „HTC One mini stelesňuje všetko, čo robí HTC One úspešným telefónom, v menšom, ale stále pútavom balení,“ dodáva. Nový prírastok do rodiny – HTC One mini, disponuje 4,3-palcovým LCD displejom s kvalitným 720p HD rozlíšením pri jemnosti 341 ppi. Telefón si od svojho väčšieho brata zobral všetko, čo robí HTC One zaujímavým. Vlajkový model HTC One priniesol revolúciu v prehrávaní hudby z telefónu vďaka dvojici stereoreproduktorov umiestnených na prednej strane a dedikovanému zosilňovaču. Integrovaný je tiež systém Boom Sound, predné stereo reproduktory so špeciálnymi zosilňovačmi, ktoré dodajú bohatý autentický zvuk nielen pri počúvaní hudby, ale tiež pri prehrávaní videa alebo hraní hier. Najlepší audiozážitok zo všetkých súčasných mobilov tak už nie je výhradou iba HTC One, ale tiež jeho zmenšeného modelu. S HTC One mini budú mať používatelia rovnako svoj obľúbený obsah v strede svojho mobilného sveta. HTC BlinkFeed prináša aktualizácie zo sociálnych sietí, správ alebo fotografií na najpoužívanejšie miesto dnešných telefónov – domovskú obrazovku.

 

UltraPixel kamera a HTC Zoe

Vďaka revolučnej HTC UltraPixel kamere a funkcii HTC Zoe už používatelia nikdy nezmeškajú žiadny dôležitý okamih. Objektív so sveteľnosťou f/2.0 pojme o 300 % viac svetla než tradičné fotoaparáty v smartfónoch. HTC UltraPixel kamera zhotovuje snímky v neuveriteľných detailoch s vylepšeným dynamickým rozsahom, a to aj za horších svetelných podmienok. HTC Zoe umožňuje používateľom priviesť momentky k životu v podobe trojsekundových videí, ktoré je možné veľmi kreatívne editovať pomocou celého radu pokročilých funkcií. Zo záberov z každej udalosti sa zároveň automaticky vytvárajú polminútové filmy poskladané z nafotených a natočených záberov. Videá sú zasadené do hudby aj profesionálne vytvorenými orezmi, prechodmi a efektmi. Tieto videá môžu byť remixované alebo zasadené až do 12 rôznych motívov a potom veľmi jednoducho zdieľané na sociálnych sieťach, cez email alebo prostredníctvom inej služby.

 

Farby a dostupnosť

HTC One mini je k dispozícii v striebornom a čiernom vyhotovení od 1. októbra. Vďaka ideálnym rozmerom padne skvele do každej ruky.

 

 

Patrí do vydania