Ikona make-upu MAX FACTOR slávi 60. výročie novým zlatým dizajnom

Nenahraditeľný pomocník pri líčení od roku 1953. Tento rok sa nesie v znamení skutočnej ikony krásy – kompaktného púdru na každú príležitosť Max Factor Creme Puff, ktorý slávi 60 rokov od svojho uvedenia. Pán Max Factor vytvoril Creme Puff pre filmové hviezdy na prekrytie chybičiek krásy počas natáčania.

 

 

Dokonalá krycia schopnosť, oslnivý jas a prirodzený efekt stoja za úspechom tajnej hollywoodskej zbrane ihneď potom, ako sa Creme Puff objavil na trhu. Od tých čias ho milujú ženy na celom svete. Max Factor Creme Puff predstavuje bezkonkurenčný skrášľujúci krok pre mnohé ženy.

 

Ten istý produkt – nový dizajn

Aj ikona túži z času na čas po vylepšení! Už 60 rokov zahaľuje Creme Puff pleť žien do zlatistej žiarivosti a teraz prichádza v novom zlatom balení odrážajúcom eleganciu, luxus a sviežosť. Obľúbený produkt sa nezmenil. Stále je to ten istý skvelý kompaktný púder so svetlo odrážajúcimi čiastočkami pre vláčny povrch, nádherný jas a prekrytie akýchkoľvek chybičiek krásy. Prirodzene, legendárna vôňa vyžarujúca pôvab Hollywoodu zostala bez zmeny.

 

Gwyneth Paltrow – ikona krásy

Tvárou novej kampane na Max Factor Creme Puff je oskarová herečka a stelesnenie skutočnej krásy Gwyneth Paltrow. Prominentná herečka je skvelou inšpiráciou pre Creme Puff a medzinárodný tím profesionálnych maskérov Max Factor. „Jej prirodzená, žiarivá krása vyjadruje charakter a veľkolepú žiarivosť kompaktného púdru Creme Puff. Gwyneth je ozajstná moderná ikona, presne tak ako Creme Puff – neviem, kto iný by mohol lepšie reprezentovať nový žiarivý dizajn tohto produktu!,“ hovorí Pat McGrath, celosvetová kreatívna riaditeľka pre Max Factor. Creme Puff v novom dizajne sa v predaji objaví na jeseň 2013, pričom ho bude sprevádzať pútavá reklamná kampaň.

 

Kompaktný púder „všetko v jednom“ na každú príležitosť / Svetlo odrážajúce čiastočky pre jemný, príťažlivý jas pleti / Spoľahlivé a rovnomerné krytie s prirodzeným efektom / Preukázaná znášanlivosť s pleťou / Vhodný pre všetky typy pleti / Môže sa používať samostatne alebo na zafixovanie make-upu.

 

 

Patrí do vydania