Pokiaľ je krása umením, vy ste jej inšpiráciou

Keď stáli sudičky nad kolískou Esthetic kliniky boli zrejme v dobrom rozmare. Uplynulo už pár rokov od narodenia plastickej a estetickej chirurgie a stále o nej počujeme zo všetkých strán. Už od začiatku sa pružným tempom zaradila medzi vyhľadávané kliniky, za čo určite môžu nielen mená doktorov, ktorí na klinike pôsobia, ale aj dobrá referencia z každej strany. Ohlasy v internetových diskusiách a objednávajúce lehoty sú toho dôkazom. Avšak na to, aby stále vynikala, je potrebné dopriať jej tie najlepšie podmienky.

 

Myšlienka vlastnej kliniky zrela v hlave MUDr. Alexandry Novotnej niekoľko rokov. Akonáhle dozrela, nabrali udalosti rýchly spád. „Netrvalo viac než trištvrte roka víziu zrealizovať a v marci v roku 2006 sa otvorila nová klinika Esthetic klientom, “ hodnotí neštandardnú rýchlosť žena vo vedení MUDr. Alexandra Novotná. Je pravda, že nešlo o kompletnú stavbu na zelenej lúke, pretože budova ako taká, už existuje dlhé roky. Celé poschodie sa však muselo prispôsobiť požiadavkám kliniky a zabudovať pracovisko samotné, vybaviť ho najmodernejšou technikou a zázemím, stálo veľa námahy. „Vyprojektovať operačné sály do už postavených stien tak, aby spľňali všetky kritéria sa podarilo vďaka dodávateľom. Nebolo ľahké skĺbiť estetickú a praktickú stránku štýlu interiéru a ešte aj zohľadniť psychologické pôsobenie na klientov, ktorí by rozhodne nemali mať pocit sterilného lekárskeho prostredia,“ vysvetľuje MUDr. Alexandra Novotná PhD.

 

Aj klinika má svoju filozofiu

Luxus, modernosť a bezpečnosť. S týmito postulátmi (požiadavkami) prevádza tím kliniky Esthetic svoju teóriu o fungovaní dobrej plastickej a estetickej chirurgie do praxe. „Luxus je chápaný predovšetkým ako maximálny komfort pre klientov, tak zo strany prístupu personálu a jeho kvalifikovanosti, tak samozrejme aj úrovne operačných výkonov i kvality pooperačnej starostlivosti,“ vysvetľuje MUDr. Alexandra Novotná význam slova a vylučuje jeho použitie v zmysle cenovej politiky: „výkony u nás nie sú extrémne drahé, naopak, držíme sa v pásme priemeru.“ Za to, že klinika dnes patrí k najmodernejším u nás, môže okrem erudovaného (vzdelaného) tímu plastických chirurgov i niekoľko ďalších skutočností: zákroky, ktoré vyžadujú celkovú anestéziu sú vykonávané pod dohľadom skúseného anesteziológa a odborníka na resuscitáciu, izby s plným monitoringom základných životných funkcií, nepretržitý dohľad zdravotného personálu a pohotovostných lekárov či mobilná monitorovacia technika na izbách. „Týmito prostredkami je bezpečnosť klienta dostatočne zabezpečená aj v prípade možných pooperačných komplikácií, kedy závisí na dostatočnej a včasnej pomoci,“ hovorí MUDr. Novotná.

 

Zabudnite na nemocnicu

Nemocničná atmosfére väčšine ľudí na pokoji nepridáva. A práve preto sa súkromné zariadenie chová úplne inak. Keď prídete na druhé poschodie do hlbín kliniky, atmosféra je neskutočná. Izby pôsobia ako útulné, konzultačné ambulancie sú vysoko profesionálne a účelové, operačné sály na vás zaručene urobia ten najlepší dojem, ak sa vôbec dá o takom niečom hovoriť v predoperačnom stave. Všadeprítomná technika, prístroje, monitory a všetok ten lesk majú silu presvedčiť vás, že nemáte tú česť s ničím provinčným. Keď k tomu pripočítame také služby, akými sú stravovanie podľa požiadaviek a stavu klienta v priebehu hospitalizácie, bezdrátové pripojenie k internetu, obrazovky na izbách a minimálne obmedzenie návštev, človek by sa až tešil na pobyt na klinike. Žiadny stres, žiadny strach. Podobné emócie tu moc živné pôdy nemajú.

 

Všetko pod jednou strechou a kvalita garantovaná menami

Klinika Esthetic nie je len plastická chirurgia, ale aj estetická dermatológia, laserová medicína, dermatokozmetika. Či už sú to vrásky, alebo hyperpigmentácia, ochlpenie, ktoré vás trápi, alebo sú to rozšírené cievky, ktorých sa roky neviete zbaviť. Všetky problémy vie odkonzultovať ten najlepší tím. „Klientom poskytujeme vysoko odborné služby a komfortný servis, ku ktorému patrí dostatok informácií, potrebná starostlivosť, individuálny a diskrétny prístup,“ dodáva na záver doktorka Novotná o svojom tíme, ktorý je zložený z plastických chirurgov a ďalších odborníkov.

 

 

Patrí do vydania