Leto s Fann parfumériou

Keď sa povie slovo leto, väčšina z nás si automaticky predstaví slnko, relax, vodu, šport, či dobíjanie energie prostredníctvom slnečných lúčov. Len niektorí si však automaticky spájame pobyt na slnku s vhodnou ochranou pred slnečnými lúčmi. Aby ste si leto užili, a pritom aj vaša pokožka zostala krásne opálená, zdravá a chránená, pripravili sme pre vás tipy na vhodné opaľovacie prípravky.

 

* Prípravky na citlivú pleť väčšinou majú vyšší faktor SPF a spoľahlivo vás ochránia aj v prípade, že na slnko reagujete nadmerne citlivo. Sú vhodné aj keď na slnko reagujete normálne, ale vystavujete sa dlhšie intenzívnemu slnku.

 

* Ak máte radi „Čokoládový“ vzhľad vašej pokožky, vaše opálenie si môžete zintenzívniť prípravkami pre rýchlejšie, krajšie a trvácnejšie opálenie.

 

* Prípravky s nižším faktorom používajte, pokiaľ je vaša pokožka chránená už istou dávkou opálenia, alebo sa na slniečku zdržujete len málo.

 

* Nezabúdajte na vašu pokožku ani po opaľovaní. Vaše žiarivé opálenie vydrží dlhšie, ak jej doprajete vhodnú starostlivosť po opaľovaní. Pokožku osvieži, upokojí, zmierni prípadné podráždenie a predíde jej odlupovaniu.

 

Ak si do konca júla zakúpite v sieti parfumérií FAnn dva prípravky slnečnej starostlivosti jednej značky, tretí, najlacnejší vám venujeme zdarma.

 

www.fann.sk

 

 

Patrí do vydania