Objavte s nami novinku roka 2013 CC krém Max Factor

Je to úžasné, že máme stále nové možnosti, ako mať dokonalú pleť. Už to nie je iba objav roka 2012 BB krém, ktorý dáva pleti tak veľa benefitov. Mejkap sa spája s ošetrením pleti v novom prípravku Max Factor CC cream.

CC krém predstavuje novú generáciu BB krémov, ktorých úlohou bolo spojenie žiarivého krytia s ošetrujúcimi účinkami v jednom zložení. CC krémy poskytujú pleti intenzívnejšie krytie a výhody pre pleť v podobe sofistikovaného a viacúčelového riešenia. Max Factor CC krém poskytuje pleti korekciu nedostatkov ihneď po nanesení. Výsledkom je zdravý, prirodzený a žiarivý vzhľad pleti. Obsahuje 9,7 percent pigmentov na spoľahlivé krytie, kokteil uhorkovej šťavy, glycerín, extrakty šípkovej ruže a rakytníka hydratujú a rozjasňujú pleť. Ochranný faktor SPF 10 jemne chráni pleť pred škodlivým slnečným žiarením.

 

Štyri kroky správneho nanášania CC krému Max Factor

1. Vytlačte si malé množstvo krému na končeky prstov a krúživými pohybmi ho zľahka rozpracujte. Krém sa zahreje a jeho aplikácia bude jednoduchšia.

2. Krém nanášajte od stredu tváre do strán, k brade a vlasovej línii. Rovnomerne krém rozotrite.

3. Ak je váš krk o niečo svetlejší ako tvár, rozotrite CC krém od spodných častí tváre dostratena aj na pleť krku, aby bola pleť zjednotená.

4. Ak potrebujete intenzívnejšie krytie, naneste na problémové miesta viac CC krému končekmi prstov alebo pomocou štetca. CC krém môžete vrstviť, kým nedosiahnete požadovaný stupeň krytia.

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania