Pre krásny úsmev

Nároky na estetickú úroveň stomatologických výkonov sa stále zvyšujú. Moderné stomatologické centrá preto používajú čoraz modernejšie a dokonalejšie technológie. V zubnej ambulancii SCHILL Dental Clinic používame metódy a technológie najvyššieho štandardu, aby váš pobyt na zubárskom kresle bol čo najmenej bolestivý a konečný výsledok funkčný, estetický a trvalý.

Pán primár, len prednedávnom ste otvorili novú ambulanciu v samotnom srdci Bratislavy...

Schill City Point sa nachádza v priestoroch Tatra Centra priamo oproti Prezidentskému palácu. Samozrejmosťou je najvyšší možný stredoeurópsky štandard, na ktorý si už naši klienti mohli zvyknúť aj v Schill Dental Clinic v Karloveskom ramene.

Čo všetko táto ambulancia klientom ponúka?

Podobne ako na klinike Schill dental chýbať nebude ani CEREC, CEREC® – ceramic reconstruction. Ide o jediný systém na svete, ktorý umožňuje vytvorenie všetkých keramických zubných náhrad počas jedinej návštevy Schill... zubnej ambulancie. Naše dentálne centrum disponuje touto modernou technológiou rekonštrukcie od roku 2004 ako prvé centrum na Slovensku. So systémom CEREC® stomatológ používa silný, pevný keramický materiál s identickým odtieňom, ako majú vaše vlastné zuby. Tento keramický materiál má podobné mechanické vlastnosti ako štruktúra vášho vlastného zubu. Moderné keramické materiály zároveň dokonale priľnú k zubu, čo umožňuje zubárovi zachovať viac tkaniva vášho zuba.

 

Viac sa dočítate v dvojčísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania