S Prvou stavebnou sporiteľňou si kúpte najlepšie miesto na svete

Každý z nás aspoň raz v živote riešil či práve rieši otázku zabezpečenia svojho bývania. Málokto si však dokáže kúpiť nový byt alebo postaviť rodinný dom za prostriedky v hotovosti. Možno aj vy patríte k ľuďom, ktorí práve teraz hľadajú najvýhodnejší spôsob financovania bývania. Jedným z najúspešnejších je stavebné sporenie v Prvej stavebnej sporiteľni.

Najväčšia stavebná sporiteľňa pôsobí na Slovensku už 20 rokov. Čo sa jej podarilo dosiahnuť od 16. novembra 1992 dodnes?

Každé hodnotenie je subjektívne, najmä ak hodnotíte svoje vlastné výsledky. Napriek tomu si myslím, a ohlasy od klientov aj akcionárov to potvrdzujú, že sme dosiahli veľa. Dokonca viac, ako sa od nás čakalo. Dvadsať rokov v živote človeka či banky znamená veľmi veľa. Z dieťaťa sa stane dospelý človek, z chlapca chlap, z dievčaťa možno aj matka... Život banky však najlepšie dokumentujú čísla. Za 20 rokov si cestu k nám našli viac ako 2 milióny klientov, ktorí si u nás uzatvorili takmer 4 milióny zmlúv o stavebnom sporení. Približne každý druhý občan Slovenskej republiky je alebo bol stavebným sporiteľom v PSS, a. s.

Prečo je stavebné sporenie na Slovensku také úspešné?

Úspech si často vyžaduje okrem vedomostí a zručností aj trochu šťastia. V podnikaní vrátane finančného a bankového sa šťastie dá často vnímať ako slogan – byť v správnom čase na správnom mieste. A to sme my boli. Vznikli sme a existujeme v čase, v ktorom pretrváva deficit bytov a tiež potreba obnovy tých už existujúcich. Na druhej strane táto situácia vyvolala obrovský záujem o stavebné sporenie a my sme radi, že im môžeme pomôcť. Sme tu pre ľudí, ktorí potrebujú bývať lepšie, resp. bývať vo svojom. A to je skôr alebo neskôr každý z nás. Vnikli sme ako prví a ponúkli sme to, čo ľudia potrebovali, potrebujú a budú potrebovať. Hovorím o financovaní bývania výhodným a bezpečným zhodnocovaním vkladov v kombinácii so zákonným nárokom na úver s nízkym a počas celého obdobia splácania nemenným úrokom.

Viac sa dočítate v dvojčísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania