Alojz Ryšavý - Diamantové šperky sú najkrajšia a súčasne najlepšia investícia

„ Diamanty ma dodnes nenechávajú chladným. Stále som očarený ich krásou a čistotou,“ vyznal sa v rozhovore pán Alojz Ryšavý, majiteľ spoločnosti ALO.

Pán Ryšavý, pri našom prvom rozhovore pred dvomi rokmi ste spomenuli, že šperky ALO diamonds majú moderný nadčasový dizajn a každý šperk má, takpovediac, vlastný rukopis. Aké sú teda základné prvky, na základe ktorých by mohol aj laik rozpoznať práve šperk vašej značky?

Je to jednoduché, všetky naše šperky sa vyznačujú čistým a precíznym spracovaním, jedinečným a nevšedným dizajnom a vysokou kvalitou použitých materiálov a surovín. Naše šperky sú na miestnom trhu naozaj výnimočné.

Vieme, že surové diamanty nakupujete na diamantovej burze v belgických Antverpách, v izraelskom Tel Avive a na ich výber jazdíte aj do Hongkongu, Bangkoku a Brazílie. Chcem sa však spýtať, akú produkciu diamantov uprednostňujete, či z Botswany, Juhoafrickej republiky, Austrálie, Kanady, alebo Ruska, a prečo?

Ak chcete vytvoriť krásny šperk so zaujímavým dizajnom, nestačí len originálny nápad a spracovanie, ale potrebujete tie najkvalitnejšie suroviny a materiál. To je dôvod, prečo uprednostňujem Austráliu, Kanadu a Rusko. Tam sa totiž nachádza jedna z najkvalitnejších surovín.

Viac sa dočítate v dvojčísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania