Novinky zo sveta módy

V novembri predstavila Lýdia Eckhardt na veľkolepej prehliadke v bratislavskom hoteli Hilton svoju najnovšiu kolekciu. Návrhárka, ktorá na módnej scéne pôsobí už viac ako dvadsať rokov, svoju poslednú módnu šou poňala v štýle veľkého galavečera. Lýdia Eckhardt tvrdí, že najhoršie je, keď učiteľ zabudne, že bol kedysi žiakom, a preto sa rozhodla ponúknuť pomoc talentovaným mladým ľuďom z rôznych umeleckých odvetví. Prehliadka tak okrem tvorby známej slovenskej návrhárky predstavila nadanie mladých návrhárov, hudobníkov, tanečníkov či výtvarníkov. Naozaj obdivuhodný umelecký zážitok!

Victoria’s Secret Fashion show 2012

Bezpochyby najsledovanejšou módnou šou sezóny je výročná prehliadka známej značky spodnej bielizne a plaviek Victoria’s Secret, ktorá sa konala 7. 11. 2012 v New Yorku. Ak sa vám nepodarilo na módnej šou zúčastniť osobne, nezúfajte, výročnú prehliadku plnú hviezd modelingového neba, ako je Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Rosie Huntington či Candice Swanepoel, odvysiela naživo 4. 12. 2012 americká stanica CBS. V tento deň sa okrem krásnych modeliek môžu diváci takisto tešiť na jeden exkluzívny módny kúsok v podaní krásnej modelky Alessandry Ambrosiovej. Tá bude mať na televíznych obrazovkách na sebe podprsenku s názvom Fantasy Bra, ktorej hodnota presahuje 2 milióny dolárov. Obsahuje totiž 20-karátový diamant, ktorý bol do podprsenky vsadený špeciálne pri príležitosti výročnej prehliadky. Módnu prehliadku Victoria‘s Secret si skrátka nemôžete nechať ujsť!

M.ona Fashion Gallery

Milujete módu slovenských a českých návrhárov a neviete, kde ju nakupovať? Navštívte M.ona Fashion Gallery na Dunajskej ulici a budete sa cítiť ako v malom módnom česko-slovenskom raji. M.ona je nový bratislavský concept store, kde pod jednou strechou nájdete výber z najnovších kolekcií módnych návrhárov ako Fero Mikloško, Jana Gavalcová, Michaela Ľuptáková, Marcel Holubec, Klára Nademlýnska alebo Kateřina Geislerová. M.ona je výnimočná aj v tom, že okrem vystavených modelov si zákazníčky a zákazníci budú môcť takisto vyberať z katalógov návrhárov, ktorých concept store ponúka. Galéria M.ona si pre svoje zákazníčky pripravila aj zaujímavý sobotňajší program. Počas špeciálnych „dámskych sobôt“ sa zákazníčky budú môcť osobne stretnúť s obľúbeným návrhárom, naučiť sa niečo nové o móde či zúčastniť sa malej módnej prehliadky.

Viac sa dočítate v dvojčísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania