Horoskopy

Horoskopy

NOVEMBER 2012

 

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Svoje postavenie v pracovnej oblasti si teraz udržujte silou vôle, ale aj jasným a cieľavedomým jednaním. Čím viac budete zahmlievať alebo váhať s jasným vyjadrením, tým viac oslabíte svoju pozíciu.

Láska: Tu až také striktné a neoblomné nemusíte byť. Štedro dokážete venovať svoju pozornosť a vľúdnosť. Ak to však tak necítite, tak sa do tejto polohy ani neštylizujte.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Veľmi veľa dobrého, dokonca príležitosť na oslavy úspechov v práci. Užite si to a nezaspite na vavrínoch. Pozor na príliš usmievavých lichotníkov.

Láska: Určité situácie vás môžu lákať využiť partnera na svoje osobné ciele alebo vlastný prospech. Malé klamstvo, upravené alebo zatajené skutočnosti. Ak sa to nestane pravidlom či vaším zvykom, hádam si to nevšimne.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Postarajte sa o to, čo je vám osobne zverené do rúk, či už je to pracovná úloha alebo firemné financie. Aj sebe teraz dokážte, že ste na správnom mieste a ste schopné svojím prístupom nielen niesť zodpovednosť, ale vytvoriť aj zisk.

Láska: Ak potrebujete vo vašom partnerstve uviesť veci na pravú mieru, teraz je na to vhodný čas. Neznamená to, že si musíte vletieť do vlasov a byť protivné. Určite nájdete vhodný spôsob, ktorý zaberie lepšie ako tvrdý útok.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Ak máte potrebu upraviť alebo zlepšiť pracovné vzťahy, s najväčšou pravdepodobnosťou vám ostatní vyjdú v ústrety. Ak príde iniciatíva od iných, nezostaňte bokom.

Láska: V partnerstve to bude mierne iskriť a zrejme sa dostanete do obranného postoja. Nuž nejde o to, kto vyhrá, ale o to, čoho sa vlastne to iskrenie týka. Možno ste len najbližším hromozvodom a nič z toho, čo je vypovedané, sa vás osobne netýka. Tak načo si kaziť dni?

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Aj keď si celkom dobre viete predstaviť, že by ste mohli mať viac prostriedkov na všetko, čo chcete, v tomto období bude dôležitejšie rozumne hospodáriť s tým, čo máte momentálne k dispozícii. Čas na rozkvet a rozmach príde. No nie teraz.

Láska: Stále pokračuje obdobie, keď váš aktuálny partner alebo niekto úplne cudzí zabrnká na strunu lásky. Ak po nej iba túžite a nežijete ju, potom budete veľmi nespokojné a odrazí sa to na vašom správaní a potrebe skončiť vzťah, ktorý nie je o láske.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Svet dospelých ľudí je pre deti často nepochopiteľný tak ako svet detí pre dospelých, ktorí zabudli na svoje detstvo. Vaše deti vám teraz poskytujú obraz. Aký je a čo vám hovoria vaši potomkovia? Jedným spôsobom k ich pochopeniu je spomenúť si na vlastné túžby a sny, ktoré ste chceli zrealizovať, keď budete dospelými.

Láska: Do vzťahu alebo do fungovania vašej rodiny sa pripletú ďalšie osoby, ktoré tam nemajú čo robiť. Ak si neviete sama poradiť so situáciou, dáte im príležitosť k radám, ktoré vám nijako nepomôžu. Pokúste sa riešiť to, čo treba, vlastnými silami.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: V pracovnej oblasti dosť aktívne obdobie, ktoré sa bude vyznačovať veľkou súťaživosťou a potrebou vyniknúť. Uvedomte si, že vďaka takýmto situáciám rastie potenciál vás všetkých a všetci z toho môžete mať úžitok.

Láska: Čas odložiť bolesť z rozchodu alebo z ublíženia. Je to na vás, s čím chcete kráčať svojím životom, ale ak už toho máte plné zuby, čo tak odpustiť sebe aj tomu, kto vám tak ublížil?

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Ste hnacím motorom kolektívu. Aj v tom dobrom aj v tom zlom. Je na vašom rozhodnutí, či ho budete stmeľovať alebo rozoštvávať. Aj jedno, aj druhé sa vám brilantne darí. Ste ochotné niesť za to svoj diel zodpovednosti?

Láska: Aj v partnerskom vzťahu alebo v rodine máte schopnosti zapojiť všetkých do spolupráce na vašom cieli. Ak z toho budú mať všetci osobný úžitok, tak ste kráľovné rodinného manažmentu.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Čaká vás cesta. I keď nemusí byť do zahraničia, určite to bude cesta za hranice toho, čo ste doteraz žili. Zariaďte všetko, čo potrebujete, aby ste sa cítili bezpečne, i keď dobrodružstvo je pre vás príťažlivejšie.

Láska: Teraz máte veľkú príležitosť pocítiť, čo je láska a čo sa na ňu iba hrá. Možno s hrôzou zistíte, že aj vy ste sa pomýlili a to, čo cítite, nie je láska, ale iba hra na lásku. Stačí, keď s tým skončíte. Alebo nie ?

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Urobte všetko, čo potrebujete, aby ste sa medzi ľuďmi cítili dobre, pretože aj pre vás sú dôležití priatelia. Stretávajte sa s nimi tak často, ako sa dá. Ste človek, nie výkonná mašina.

Láska: V partnerstve to stále nie je také, aké by ste si priali. Dokážete to preklenúť aj vďaka tomu, že máte priateľov. Azda je to len otupenie, ktoré prejde časom, a získate novú perspektívu.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Istotu môžete mať iba vtedy, ak uzatvoríte svoju myseľ. Práve rozpad určitej istoty vám prinesie potrebu prijať nové koncepcie a iný pohľad na vašu vlastnú realitu.

Láska: V partnerstve sa môžete jeden o druhého oprieť a spoločnými silami ísť ďalej a tvoriť svoj život. Skôr sa venujte vzťahu samotnému než budovaniu romantického domova.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Situácia týkajúca sa práce je taká neprehľadná, že strácate chuť sa jej venovať. Ani vaše obavy vám nepridajú na schopnosti vidieť, ako to vlastne s vami vyzerá. Radšej nerobte unáhlené závery a počkajte, kým sa budete môcť porozprávať s niekým, kto je nezainteresovaný a má nadhľad.

Láska: Vo vzťahu sa dostávate na opačný breh. Buď konečne pochopíte partnerovo myslenie a konanie, alebo si s ním vymeníte úlohy. V každom prípade to bude zmena a príležitosť, ako ju zužitkujete na vaše spoločné dobro.

 

Autor
Ivona Nedobová
Patrí do vydania