Módny štýl celebrít - Trendové Emmy Awards

Emmy Awards je ocenenie, ktoré každoročne vyberá najpopulárnejšie tváre americkej televíznej produkcie. Udeľovanie cien, ktoré je televíznym ekvivalentom filmových Oscarov, v Amerike sleduje s napätím takmer každá domácnosť. Pre celebrity znamená vyhlásenie víťazov Emmy veľkolepú udalosť, keď ich na červenom koberci sleduje dôrazné oko paparacov, médií a módnych kritikov. Keďže v našich končinách sa pomaly blíži plesová sezóna, poďme sa aj my pozrieť na to, aký bol tohtoročný výber šiat amerických televíznych hviezd. Možno práve ich voľba zjednoduší tú nadchádzajúcu – vašu.

Výrazná žltá

Jedným z najvýraznejších trendov tohtoročných Emmy Awards bola bezpochyby výrazná žltá farba. Oslňujúce róby vo farbe slnka si v prominentný večer vybralo hneď niekoľko celebrít. Nesmierne štýlovou voľbou boli šaty z dielne Lanvin, ktoré si v septembrový večer na seba obliekla Claire Danes. Herečka, ktorú slovenský divák pozná najmä ako romantickú hrdinku, je práve v očakávaní prírastku do rodiny. Tento fakt jej však na kráse neubral a voľnejšie šaty s jemne zvýrazneným opaskom jej nesmierne sadli. Tento strih je vhodný najmä pre ženy, ktoré chcú zakryť nedokonalosti v oblasti pása. Opaskovú kombináciu odporúčame aj v prípade, že zvolíte inú farbu šiat. Ďalším žltým favoritom bola róba ryšavej herečky Julianne Mooreovej. Krásne šaty s dlhými rukávmi značky Lanvin v kombinácii s divokým odtieňom jej vlasov na červenom koberci doslova žiarili.

Šarlátové opojenie

Ak by sa Emmy Awards udeľovali aj módnym farbám, cenu by tento rok istotne dostala šarlátová. Tmavočervená farba je sezónnou povinnou výbavou a zdá sa, že jej dôležitosť sa rozhodli uctiť aj známe celebrity. Šarlátovú róbu vo finálový večer televíznych ocenení predviedla Tina Fey, a to v podobe jemného a zároveň okázalého modelu dizajnérky Vivienne Westwoodovej. Tinine šaty mali nariasený strih a štýlový zlatý tkaný lem v oblasti dekoltu. Nemenej výstrednú róbu zvolila Tinina kolegyňa Julia Luis Dreyfus, ktorá na červenom koberci žiarila v šatách módnej návrhárky Very Wangovej. Pozor, každé zo šiat sú vhodné pre iný typ postavy. Ak sa túžite róbami herečiek inšpirovať, Tinin model odporúčame v prípade, ak máte útly dekolt, Juliin zase vtedy, ak je vaša postava v tvare presýpacích hodín.

 

Viac sa dočítate v novembrovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania