BB cream NIVEA - Beauty balzam pre vašu pleť

NIVE A BB krém veľmi zjednoduší dennú starostlivosť o pleť tým, že pri jeho nanesení poskytuje pleti starostlivosť, slnečnú ochranu a ľahký mejkap. Vďaka Nivea BB krému 5 v 1 ušetríte ráno veľa času. Nemusíte nanášať sérum, denný krém a mejkap. Stačí iba BB krém.

Obsahuje aktívnu látku Hydra IQ, ktorá spolu s provitamínom B5 pleť hĺbkovo hydratuje a bambucké maslo, ktoré dodáva pleti potrebnú výživu. Vďaka kombinácii mikrominerálov a farebných pigmentov s jemným tónovacím účinkom zjednotí tón pleti a dodá pleti prirodzený vzhľad s nádychom mejkapu. „Výhodou mikrominerálov je, že sú veľmi malé a rovnomerne rozložené, pleť nezaťažujú, nedochádza k upchávaniu pórov a tá môže voľne dýchať,“ vysvetľuje Sepideh Reshad z oddelenia vývoja produktov starostlivosti o pleť spoločnosti Beiersdorf. Vďaka tomu dokáže NIVEA BB krém jednoducho „vyzmizíkovať“ drobné nedostatky či začervenanie pleti a okamžite zakryje príznaky únavy a jemné mimické vrásky. NIVEA BB krémy si môžete kúpiť v dvoch variantoch, pre svetlý alebo tmavší tón pleti. Cena, 50 ml, 7,80 €. NIVEA Skrášľujúce hydratačné BB krémy 5 v 1 NIVEA BB krém v dvoch farebných odtieňoch je ideálnou kombináciou ošetrujúcich, ochranných a skrášľujúcich zložiek. Je určený pre všetky typy pleti a prináša hydratačný, ochranný a vyhladzujúci účinok.

• Zjednocuje tón pleti a vyhladzuje póry.

• K ryje jemné nedostatky pleti.

• R ozžiari pleť a podčiarkne jej prirodzený tón.

• Prináša ľahkú hydratáciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva.

• O bsahuje OF 10, a tak pomáha chrániť pleť pred nepriaznivými vplyvmi slnečného žiarenia a následným predčasným starnutím pleti.

 

Čo možno neviete o BB kréme

 

Ako ho používať?

Úplne rovnako ako iné krémy, len dbajte na dokonalé rozotretie v linkách a vráskach okolo nosa, pier a očí. Prebytok krému zachytený na chĺpkoch odstráňte tampónikom alebo vatovou tyčinkou.

Možno ho použiť ako podkladovú bázu?

Je to zbytočné. Prečo by ste to robili? BB krém síce pleť ošetruje a vyhladzuje ju ako podkladová báza, ale súčasne pleť tónuje, takže nanášať cez ňu ešte mejkap je zbytočné.

Ako BB krém kombinovať s krémami proti vráskam, starostlivosťou o suchú či naopak problematickú pleť?

BB krém je sám osebe ošetrujúci, hydratačný a upokojujúci. Je to jednoducho viacúčelová kombinácia starostlivosti, UV ochrany a mejkapu. Praktickým riešením je používať BB krém ráno a v závislosti od individuálnych potrieb potom dopriať pleti intenzívnu starostlivosť v rámci večerného ošetrenia.

Zakrýva BB krém jednotlivé nedostatky pleti?

Zakryť ľahké začervenanie a menšie nedokonalosti môžete i s pomocou BB krému - v tomto prípade ho naneste špičkou prsta alebo jemným štetčekom. Pamätajte však, že krycia schopnosť BB krémov nie je taká vysoká ako u korektorov či krycích mejkapov.

 

 

Patrí do vydania