Módny štýl celebrít: Vždy originálna Jessica Alba

Jessica Alba je považovaná za jednu z najkrajších a najštýlovejších amerických celebrít. Kalifornskú krásku, ktorá vďačí za svoju prirodzenú krásu génom mexického otca a kanadskej matky, niekoľkokrát zvolili za najsexy ženu pánske magazíny Maxim a Playboy. Matka dvoch detí sa pýši dokonalou postavou, ale v Hollywoode je známa najmä svojim vycibreným módnym vkusom. Jej módne kreácie paparacovia sledujú denne, čím inšpiruje ľudí po celom svete. Pozrime sa aj my spoločne na štýl herečky známej z filmov ako Sin City, Fantastická štvorka či z tínedžerského seriálu Flipper.

Štýlová aj bez lodičiek

Ako matka dvoch dcér Honor Marie a Haven Garner musí Jessica v prvom rade voliť pohodlnosť. Preto ju počas dňa skoro nikdy neuvidíte na vysokých podpätkoch. Naopak, krásna mamička preferuje nohavice v kombinácii s pohodlnými balerínami. Veľmi vydarenou voľbou boli pásikavé šaty, ktoré herečka skombinovala s motorkárskymi čižmami na šnurovanie. Štylisti takisto obdivovali jej kombináciu červených džínsov a čiernych čižiem bez podpätku, v ktorých sa objavila minulú jeseň na parížskom týždni módy. Skvelá bola aj kombinácia jednoliateho čierneho oblečenia a tigrovaného maxišálu. Jessica je známa tým, že obľubuje veľké šály, slnečné okuliare a vlasové čelenky. Je viac než pravdepodobné, že v jednom z nich ju v bežný deň, keď vybavuje povinnosti v slnečnom L. A., určite stretnete.

Kráľovná čiernych legín

Jedna vec je v prípade Jessicy nad slnko jasná. Miluje čierne legíny. Nosí ich takmer ku všetkému, k tunikám, tričkám i šatám. Hoci mnohí si myslia, že legíny sú out, Alba ich dokáže vždy štýlovo skombinovať. Nesmierne uvoľnene pôsobila jej kombinácia čiernych legín, predĺženého bieleho trička, saka a balerín. Olečenie herečka obohatila o obľúbený maxišál a takto odetá vybavovala v L. A. bežné veci.

Viac sa dočítate v októbrovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania