Versace Vanitas

Nová toaletná voda Vanitas Eau de Toilette sa pýši novými šatami s mimoriadnou eleganciou a okúzľujúcim balením. Odráža svet Versace a hodnoty značky. Hlavnou hrdinkou sa stáva biela farba, vyzdobená majstrovskými ornamentmi a zlatým stvárnením kvetinových vzorov. Barokovú dekoráciu završujú žiarivé zlaté akcenty zvýrazňujúce vznešenosť a nádheru. 

Vôňa Vanitas je zmesou sviežosti, energie, rafinovanosti a elegancie. Delikátne biele kvetiny, čírosť lupienkov ruže a frézie, kvet tiáre, tóny čierneho čaju a cédru vyjadrujú zmyselnosť a eleganciu v podobe ľahkej oslňujúcej vône. Rozmaznávajte svoje telo s bohatým sprchovým gélom a telovým mliekom Versace Vanitas, ktoré tvoria kúpeľovú líniu a tak si môžete do sýtosti vychutnať hriešny pôžitok z novej vône.

 

Súťažná otázka:

Kto je na čele módnej značky Versace?

Päť správnych odpovedí odmeníme vôňou Versace Vanitas.

a/ Donatella Versace

b/ Marc Jacobs

c/ Madonna

Pošlite SMS v tvareBW1(medzera)odpoveď(medzera)kontaktné údaje na číslo 6661. Cena odpovednej SMS je 0,201 € s DPH. Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s r.o. Odpovede posielajte do 30.9. 2012. Výhercovia budú uverejnení na www.beautywoman.sk

 

Patrí do vydania