Horoskopy a súťaž!

Horoskopy Nivea

Súťaž!

Prečítajte si svoj horoskop na mesiac september, súťažte a vyhrajte Váš osobný NIVEA krém v modrej krabičke so znamením zverokruhu!

Túžite sa natierať krémom, s ktorým budete mať niečo spoločné? Čo tak rovno znamenie zverokruhu. 100-ročná modrá krabička najznámejšieho a najobľúbenejšieho univerzálneho krému na svete sa teraz obliekla do nového obalu - prinášame limitovanú edíciu vo všetkých dvanástich znameniach zverokruhu. Ideálny darček pre všetkých, ktorí obľubujú klasický modrý NIVEA krém.

Súťažná otázka

Napíšte nám, koľko rokov oslavuje biely NIVEA krém v modrej plechovej dóze.

a/ 99

b/ 101

c/ 100

Nezabudnite napísať svoje znamenie zverokruhu!

Pošlite SMS v tvare BW1(medzera)odpoveď(medzera)kontaktné údaje na číslo 6661 do 30. 9. Cena odpovednej SMS je 0,201 € s DPH. Konverzný kurz je 1 EUR = 30,1260 SKK. Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

Odmeníme prvých 50 súťažiacich, ktorí nám pošlú správnu odpoveď.

 

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: S novými vecami a aktivitami začnite iba vtedy, ak máte pevné podklady a aspoň nejakú istotu, že vaša snaha má význam a podporu. Iba nadšenie vám teraz nebude stačiť. Konajte rozvážne a dôsledne.

Láska: Vo vzťahoch sa dejú veľmi rýchle zmeny a pravdepodobne sa menia aj vzťahy samotné. Ak ste sa ocitli na nehybnom bode, v tomto období naberú udalosti dosť rýchly spád. Tu bude všetko závisieť od vašej okamžitej reakcie.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Obdobie, keď sa budete musieť vyrovnať s nejakou stratou v zamestnaní. Či to bude dočasná strata postavenia alebo výmena nadriadeného, pocit nespravodlivosti a krivdy by ste mali prekonať a rozumne sa zariadiť.

Láska: Vo vzťahu sa vám otvárajú oči a začínate vidieť, ako to s vami dvomi vlastne vyzerá a čo môžete do budúcnosti očakávať. Nechajte tomu ešte čas, aby ste sa o tom, čo si myslíte, aj presvedčili v praktickom živote, a potom konajte.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Teraz sa potrebujete obklopiť ľuďmi, s ktorými si rozumiete a máte spoločný cieľ. Vaša výrečnosť a informovanosť môže byť dobrým pomocníkom vo formovaní silnej pracovnej skupiny, ale aj dobrých pracovných vzťahov.

Láska: Pravdepodobne budete vy hnacím motorom všetkého diania vo vašom vzťahu. Len dajte pozor, aby vaša aktivita neprerástla do manipulácie a mentorovania. Je to váš partner, nie dieťa.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Ak okolitý tlak na vašu osobu vezmete ako cibrenie svojich schopností a posilnenie svojho postavenia, potom prekážky, ktoré sa vám postavia do cesty, ľahšie zvládnete. Proste z času na čas treba posilniť svoje postavenie.

Láska: Príjemné obdobie, ktoré by ste mali využiť na spoločné aktivity. Úplne najlepšie sú na tom tie z vás, ktoré až teraz idú na dovolenku.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Dobre si rozmyslite, čomu sa budete venovať, a i keď ste po dovolenke, nie je čas na extrémne investovanie peňazí ani svojej energie. Nemáte na rozhadzovanie, skôr je vhodnejšie šetrenie, ak sa dá.

Láska: Vo vzťahu, ale aj v rodinnom živote – naopak – investujte toľko lásky, koľko môžete. V tomto období je to najcennejšie, čo máte, ale aj to, čo môžete dostať. Z lásky sa síce nenajete, ale tí, s ktorými vás láska spája, vás nenechajú umrieť od hladu.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Ste ochotné trpezlivo sa starať o to, čo ste dosiahli, a ak treba, aj počkať, kým dozrejú plody vašej mravčej práce? Možno máte pocit, že ste toho už urobili dosť a výsledok nikde. Ešte vydržte, kým zahodíte flintu do žita.

Láska: Každá zmena vo vzťahu má rub a líc. Nikdy to nie je iba čierne alebo biele. To, čo sa odohrá, budete mať možnosť vidieť z oboch strán. A je to práve na to, aby vás to motivovalo k pohybu dopredu a nie aby vás to zastavilo.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Kolektív je presne tou pôdou, ktorú máte na vlastný rast, ale je aj obohatením vášho momentálneho života. Ak ste smutné, choďte medzi ľudí, ak ste veselé, urobte to isté. Byť medzi svojimi, v spoločnosti, to je vzpruha pre vašu dušu.

Láska: Pokračuje láskyplné obdobie a aj možnosti na stretnutia s milým a príjemným mužom. Je to však aj obdobie, keď budete vedieť, čo ste ochotné a schopné vložiť do vzťahu a akého partnera vlastne chcete.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Obrat podporujúci oslavy a stretnutia, ktoré sa nesú v príjemnom duchu. Samozrejme, že škála radosti je veľmi široká a u každej z vás môže mať iný rozmer aj iný prejav. Hľadajte ju a prejavujte ju, aj keby to malo byť len v drobnostiach alebo s jedným človekom.

Láska: Aj vo vzťahoch je teraz potrebné prijať podávanú ruku a takisto pristúpiť k partnerovi s ochotou podnikať spolu to, čo utuží a spríjemní bežný život.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: V pracovnej oblasti sa toho príliš nezmení, skôr sa budú určité záležitosti odkladať na neurčito. Možno aj vám samotným sa darí zdržiavať celý proces, ktorý by ste už mali najradšej z krku. Ešte sa čaká na jednu dôležitú informáciu. Zatiaľ v nedohľadne.

Láska: No vo vzťahoch je to úplne inak. Tam by malo byť všetko v príjemnom súlade, a ak sa nenecháte rozhodiť tým, čo sa nehýbe, budete venovať svoj záujem tomu, čo je dobré a vhodné pre vaše spolužitie a rozvoj.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Prílišným rozmýšľaním nad hľadaním východiska z nepríjemností sa teraz dostanete akurát do väčšieho chaosu. Ale má to jeden pozitívny účinok. Keď už nie je žiadna cesta vhodná, tak to necháte tak a vtedy sa môže nájsť riešenie samo.

Láska: Vo vzťahu teraz môžete nájsť potrebnú silu a inšpiráciu. Partner za vás síce nič nevyrieši, no jeho podpora a sila toho, čo ste vybudovali, má na vás blahodarný vplyv. Ak nie, potom je potrebné sa oň viac starať, aby ste sa v časoch osobných starostí mali o čo oprieť.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Vy vyzeráte v tomto období najviac oddýchnuto a môžete sa pustiť do toho, čo na vás čaká, s prehľadom a jasným cieľom. Viete presne načasovať aktivity, ale aj riadiť ostatných.

Láska: Vo vzťahu až tak isto a sebavedomo nepôsobíte alebo to dokážete veľmi dobre zakamuflovať. Nakoniec ak aj máte pochybnosti alebo presne neviete, čo máte robiť, určite sa z toho dostanete aj bez toho, aby to partner zaregistroval.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Aj keď sa okolo vás dejú rôzne situácie, ktoré máte tendenciu riešiť alebo zasahovať do nich, vyskúšajte si, ako to je, keď zostanete iba ako pozorovateľ bez iniciatívy a snahy o posun. Že to na nich nemôžete nechať? A prečo nie?

Láska: Naopak, vo vzťahu je vaša podpora, štedrosť a pomoc veľmi vítaná a potrebná. Hoci to neznamená prevziať zodpovednosť za partnerove starosti alebo problémy. Stačí stáť pri ňom a podporovať ho.

 

Autor
Ivona Nedobová
Patrí do vydania