ETANI®

Novinky v starostlivosti o (nielen) zrelú pleť...

Kolagén

Kolagén je dôležitou zložkou kože. Je zodpovedný za pružnosť pokožky, a tým aj za mladistvý vzhľad pleti. Pri narodení má koža dostatok kolagénu, s vekom však podiel kolagénu stále klesá. Výsledkom sú vrásky a jemné linky na tvári a na rukách. Kolagén je – jednoducho povedané – akýmsi druhom ochrany a podpory spojivového tkaniva. Ak ide o antiagingové produkty, kolagén je už niekoľko rokov populárnym a obľúbeným produktom na výplň vrások a vyhladenie pokožky.

Mezoterapia 100 % kolagénom

Najviac rozšírenou metódou sú kolagénové injekcie. Do pokožky sa vstrekne kolagén, ktorý vyplní jemné ryhy a vrásky, čím ostane pleť hladká a bez nedostatkov. Okrem očných partií ho možno túto metódu aplikovať aj na líca, vrásky na čele a na oblasť brady. Alternatívou bolestivých injekcií je aplikácia kolagénu Derma Rollerom alebo dermavalčekom – v odborných kruhoch nazývaná aj mezoterapia. Bez akéhokoľvek chirurgického zákroku môžete docieliť v pohodlí svojho domova vyhladenie vrások, odstránenie celulitídy a tehotenských strií, ako aj vypnutie pokožky. Jednu z možností, ako sa zbaviť týchto problémov, prináša kozmetická značka ETANI® vo forme kozmetického dermavalčeka, tzv. Derma Rollera. Ide o prístroj s mikroihličkami z chirurgickej ocele, ktoré preniknú do hornej vrstvy kože bez jej poškodenia a bez krvácania. Výsledky môžete sledovať už po 20 dňoch používania. Pre lepšie dosiahnutie výsledku prináša ETANI® výhodné balenie na mezoterapiu, ktoré obsahuje kozmetický dermavalček a 100 % kolagénový koncentrát ETANI®. Najkvalitnejší 100 % kolagénový koncentrát ETANI® na trhu, ktorý nahrádza botoxovú terapiu a je určený na domáce použitie. Je to čistý prírodný koncentrát v tekutej forme, bez obsahu farbív, parfumov a konzervačných látok. Vysoko koncentrované kolagénové sérum v spojení s dermavalčekom vám pomôže omladnúť o pár rokov už v priebehu niekoľkých dní.

Mezoterapia kyselinou hyalurónovou

Liftingový efekt pomocou mezoterapie možno dosiahnuť aj pôsobením čistej kyseliny hyalurónovej, ktorú na našom trhu ponúka takisto kozmetická značka ETANI Cosmetic. Tento variant mezoterapie sa označuje aj ako mesolifting alebo biolifting. Kyselina hyalurónová zvyšuje vlhkosť pokožky, čím omladzuje pokožku zvnútra a podporuje zdravý a mladistvý vzhľad. Takže kyselina hyalurónová spomaľuje starnutie pokožky, redukuje vrásky, vyhladzuje pleť a zjemňuje akné.

Pre najnáročnejšie požiadavky na starostlivosť o pleť

Prírodná kozmetika ETANI® je registrovaná obchodná značka, ktorá sa predáva v Európe od roku 2007. ETANI Cosmetics ponúka škálu produktov, ktoré spĺňajú najnáročnejšie požiadavky na starostlivosť o pleť. Výrobky, ktoré sú jemné a súčasne mimoriadne účinné, vyrobené len z vybraných najkvalitnejších surovín, bez použitia parabénov, parfumov a farbív. Presne takúto kozmetiku požadujú naše zákazníčky. Kozmetika ETANI® sa vyrába na Taiwane, kde je jediné laboratórium, ktoré vie nanometricky spracovať perlový prášok a kde sú dostupné aj vysokokvalitné prírodné suroviny získané šetrným spôsobom v jednom z najčistejších kútov zeme. Suroviny sa spracúvajú do niekoľkých hodín po ich získaní, čím nedochádza k ich znehodnoteniu a zároveň sa zachovajú všetky účinné látky. Spojením najnovších technológií a tradičnej východnej medicíny vznikli účinné kozmetické výrobky najvyššej kvality spĺňajúce tie najprísnejšie parametre. Kozmetika ETANI® je určená aj pre osoby s veľmi citlivou pleťou, pre alergikov, pre zákazníčky trpiace atopickým ekzémom a pre zákazníkov, ktorí majú problémy s používaním parfumovaných kozmetických výrobkov.

Všetky produkty kozmetickej značky ETANI Cosmetics nájdete vo vybraných kozmetických salónoch, v lekárňach alebo na www.etani.sk

 

Patrí do vydania