Novinky do vlasov

Stále hľadáte tú správnu vlasovú starostlivosť? Túžite po vlasoch lesklých, rozžiarených a s prirodzeným vzhľadom? Väčšina mladých žien uprednostňuje ľahké a svieže účesy,čo najprirodzenejšie a mladistvé.

Tajomstvo krásy vlasov mladých žien bolo odhalené!

Značka Kérastase prináša novú starostlivosť o vlasy, s ktorou dosiahnete presne to, čo očakávate. Vlasy hebké, krištáľovo žiarivé, jemné ako hodváb a bez zaťaženia. Nová rada luxusných výrobkov CRISTALLISTE od Kérastase splní vaše očakávania. Šampónový kúpeľ Bain Cristal obsahuje rastlinné výťažky, vďaka ktorým sú vlasy zbavené matu, oslobodené od nečistôt a plné lesku. Budete mať dlhdobý pocit prirodzených žiarivých vlasov. Neobsahuje silikóny, parabény a farbivo dokonale očistí vlasy od korienkov ku končekom. Intenzívna starostlivosť Lait Cristal je krištáľová ultra ľahká intenzívna starostlivosť pre dlhodobú výživu dĺžok vlasov so sklonom k vysušovaniu. Obohacuje vlasy o prirodzený lesk. Vlasy sú leské a ľahko sa rozčesávajú. Oplachujúca starostlivosť. Finálna starostlivosť Lumière Liquide je krištáľovo žiarivá ultra ľahká finálna starostlivosť pre lesk, prirodzenosť a výživu vlasov. Vlasy sú prirodzene lesklé a hebké bez zbytočného zaťaženia. Všetky prípravky si môžete kúpiť exkluzívne v kaderníckych salónoch Kérastase.

Joico Structure Cleanse, Condition & Renovate

Nový rad prípravkov v starostlivosti o vlasy JOICO neobashuje sultáry, parabény, silikóny, umelé farbivá. Regeneračná starostlivosť vlasy jemne čistí, vyhladzuje a rekonštruuje bez toho, aby ich zaťažila. Po použití bude vaša hriva opäť pripravená na účesy a stylingy plné fantázie a farieb!

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania