Laboratóriá VICHI - diár pre zdravú pleť

Atraktívna ponuka od Laboratórií VICHI - kompletný program s prípravkami VICHI

Laboratóriá Vichy pre vás v apríli pripravili atraktívnu ponuku – Diár pre zdravú pleť, sedemdňový kompletný program s prípravkami Vichy.

Pleť každej ženy je iná. Pre zdravú a krásnu pleť je nevyhnutné používať kvalitnú a prispôsobivú kozmetickú starostlivosť. Poskytovanie práve takejto starostlivosti o pleť je základným poslaním Laboratórií Vichy.
V apríli budú v niektorých partnerských lekárňach Laboratórií Vichy prebiehať animácie spojené s diagnostikou typu pleti. S pomocou diagnostických prístrojov sa môžete dozvedieť, aká prispôsobivá starostlivosť je pre vašu pleť najvhodnejšia, a teda ktorý z diárov sedemdňovej kompletnej starostlivosti je pre vašu pleť vhodný.
Pri kúpe jedného pleťového krému od Laboratórií Vichy si môžete za symbolickú cenu 130 Sk kúpiť jeden diár plný miniprípravkov, vhodný pre váš typ pleti. Diár obsahuje prípravky starostlivosti o pleť, odličovacie a čistiace prípravky, prípravky starostlivosti o telo a mejkapy.

Pri pohľade na tento atraktívny diár vám napadne jediné: „Musím ho mať.“ A určite vám napadne i meno priateľky, ktorej by ste ho ihneď chceli podarovať. V ponuke je osem typov diárov s kompletnou prispôsobivou starostlivosťou pre osem typov pleti.

Diáre pre riešenie jednotlivých dysfunkcií pleti

Diár THERMAL S pre dehydratovanú pleť,

Diár NUTRILOGIE pre suchú pleť,

Diár OLIGO pre pleť bez jasu,

Diár NORMADERM pre problematickú pleť.

Pre jednotlivé fázy starnutia

Diár MYOKINE pre pevnú pleť s vráskami,

Diár LIFTACTIV pre zrelú pleť s hlbokými vráskami,

Diár NOVADIOL pre ochabnutú pleť s vráskami,

Diár RETI.C pre pleť s vráskami a bez jasu.

Informácie o čase a mieste konania animácií získate na infolinke VICHY 034/6511498.

Diáre si môžete kúpiť výhradne v partnerských lekárňach Vichy, ktorých zoznam je k dispozícii na www.vichy.cz