Módny štýl celebrít - Veľkolepý festival v Cannes

Aj tohtoročný filmový festival v Cannes bol prehliadkou najnovších módnych trendov. Herečky a speváčky sa pretekali v originalite a nápaditosti. Z hľadiska módy to bola naozaj ohromujúca šou plná paparacov a striehnúcich módnych kritikov. Pozrime sa teda aj my spoločne na grandiózne róby svetoznámych návrhárov, ktoré ovládli známe francúzske pobrežné mesto počas tohtoročného filmového festivalu. Dámy a páni, predstavujeme vám tohtoročný veľkolepý festival v Cannes.

Nie je všetko zlato, čo sa blyští

Veľkým trendom filmových premiér na červenom koberci boli flitre. Trblietavé róby doslova svietili v svetle reflektorov a herečky v nich žiarili ako skutočné hviezdy. Flitre na šatách celebrít boli všakovakých farieb od krásnej tlmenej zlatej v podaní speváčky Kylie Minogue, ktorá stavila na róbu Dolce and Gabbana, až po jemnú kreáciu z dielne Alexandra McQueena, ktorú mala v jeden večer na sebe mladá herečka Jessica Chastain. Strieborné flitre použila kontroverzná Vivienne Westwood, ktorej večernú róbu mala na sebe Diane Kruger. Pre flitre sa rozhodla aj herecká legenda Jane Fonda. Svoj výber však nijako neprehnala a v nádhernej dlhej róbe vínovočervenej farby z dielne Roberta Cavalliho vyzerala naozaj famózne. Flitre sú pre špeciálne príležitosti naozaj strelou do čierneho. Ich žiarivý efekt pridá na pompéznosti i jednofarebným šatám a z nositeľky tak zaraz vyčaruje hviezdu červeného koberca. Veď posúďte sami.

Pompézne perie

Ďalším krásnym trendovým prvkom, ktorý je inšpirovaný súčasným štýlom 20. rokov minulého storočia, je perie. Perie v dvadsiatych rokoch nosili tanečnice, dnes ho nosia známe herečky. História sa teda s odstupom času opakuje. Asi najväčšie haló počas tohtoročného filmového festivalu spôsobila veľkolepá róba z dielne francúzskeho dizajnéra Stephena Rolanda. Krásne šaty z aktuálnej kolekcie haute couture boli zaujímavé najmä pre kontrastný prechod z bielej do ohnivo červenej farby. Ich nositeľka speváčka Cheryl Cole výrazné šaty doplnila o jemné doplnky a ohnivočervenú listovú kabelku.

Viac sa dočítate v čísle júl - august Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Ďalšie informácie

Autor
Nina Gašparíková
Patrí do vydania