Súťaž o kozmetiku NIVEA SUN a Panthenol

Zabezpečte svojej pokožke maximálnu ochranu a starostlivosť pred nežiaducim slnečným žiarením a vyhrajte opaľovaciu kozmetiku od značky NIVEA SUN – mlieko na opaľovanie PURE & SENSITIVE a sprej na opaľovanie.

Mlieko na opaľovanie PURE & SENSITIVE OF 50 maximálne ochráni citlivú pokožku pred slnečným žiarením. Účinné vodoodolné zloženie zaručuje vďaka kombinácii UVA a UVB filtrov okamžitú a dlhodobú ochranu, prírodné aloe vera navyše poskytuje intenzívnu hydratáciu a pocit hebkosti. Neobsahuje parfum, farbivá, konzervanty a dráždivé alergény. Účinne znižuje riziko vzniku slnečných alergií. OF 50, 200 ml,  14,64 €

Sprej na opaľovanie OF 15 od NIVEA SUN má vyvážený pomer UVA a UVB filtrov a poskytuje okamžitú ochranu pokožky pred slnečným žiarením. Praktický rozprašovač umožňuje rýchle a pohodlné rozotretie vodoodolnej emulzie, ktorá sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film. Pohodlná aplikácia a spoľahlivá ochrana pred slnečnými lúčmi. Pomáha znižovať riziko vzniku slnečných alergii. OF 15, 200 ml, 10,92 €

 

Súťažná otázka

Akú ingredienciu obsahuje novinka NIVEA SUN mlieko na opaľovanie PURE & SENSITIVE?

a) harmanček

b) aloe vera

c) nechtík lekársky

Pošlite SMS v tvareBW1(medzera)odpoveď(medzera)kontaktné údaje na číslo6661. Cena odpovednej SMS je 0,201 € s DPH. Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s r. o.

Desať čitateľov, ktorí správne odpovedia na súťažnú otázku, odmeníme balíčkom kozmetiky NIVEA SUN v hodnote 26 €. Výhercovia budú uverejnení na webovej stránke www.beautywoman.sk  koncom mesiaca júna 2012.

 

Panthenol Spray pomôže vyliečiť spáleniny aj drobné odreniny

Panthenol Spray pomáha nielen vtedy, keď sa spálite na slniečku, ale tiež pri drobnom povrchovom poranení kože a odreninách.

Oproti prípravkom s pantenolom, ktorých je na trhu nespočetne veľa, Panthenol Spray ako jediný liek vo forme spreja prináša výhodu jednoduchej bezkontaktnej aplikácie, čo oceníte vždy, keď potrebujete ošetriť začervenané a bolestivé miesto. Snehobiela pena ranu prikryje a príjemne ochladí. Tým, že sa rany nemusíte dotýkať, dodržiavate zároveň zásadu správnej hygieny. Aj keď sa prípravok rýchlo vstrebáva, koža nezostáva vysušená, ale naopak, je vláčna a pripravená na to, aby sa správne zregenerovala. Takáto bezbolestná a rýchla domáca liečba je vhodná ako na nežiaduce spáleniny spôsobené slniečkom, tak na detské odreniny kolien a lakťov, ktoré sú najmä v letných mesiacoch na dennom poriadku. Prípravok sa môže používať aj niekoľkokrát denne podľa potreby a typu poranenia. Pri rozsiahlych poraneniach kože je, samozrejme, vhodné rýchlo vyhľadať lekársku pomoc, ale drobnejšie spáleniny a odreniny si môžete ľahko a účinne ošetriť sami.

 

Napíšte nám názov firmy, ktorá už viac ako 40 rokov vyrába Panthenol spray

Pošlite SMS v tvare BW2(medzera)odpoveď(medzera)kontaktné údaje na číslo 6661. Cena odpovednej SMS je 0,201 € s DPH. Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s r. o.

Tri správne odpovede odmeníme plážovým balíčkom. Výhercovia budú uverejnení na webovej stránke www.beautywoman.sk koncom mesiaca júna 2012.

 

Ďalšie informácie

Patrí do vydania