Súťaž o 2 exkluzívne wellness pobyty a 5 luxusných vôní Escada

Ceny do súťaže venoval wellness & spa hotel Augustiniánský dům **** superior v Luhačoviciach. Pri dokúpení pobytu pre druhú osobu pre muža či ženu zľava 15 % z akejkoľvek ponuky.

Súťažná otázka

Koľko kilometrov je vzdialený wellness & spa hotel Augustiniánský dům**** superior z Luhačovíc do Bratislavy?

1.   160 km

2.   260 km

3.   360 km

 

LUXUSNÝ WELLNESS POBYT – BEAUTY WOMAN

Starostlivosť, zdravie, krása, regenerácia pre ženy (hodnota 289 €)

Pobyt 2 noci / 3 dni

 

1 x Horúce kakao – 70 minút

Prehrievací balíček proti celulitíde a tukovým vankúšom. Obsahuje píling s pomarančom a himalájskou soľou, čistí telo do hĺbky, ďalej termoaktívny zábal s vôňou čokolády obsahujúci kakao, guaranu a kofeín, ktorý pomáha odstraňovať tukové zásoby a celulitidu, a to všetko je zakončené rozmaznávaním v podobe jemnej masáže s vodným melónom.

 

1 x Bio Beauty Garden (tvár) – 60 minút

Prírodná, ekologická a profesionálna tvárová starostlivosť, ktorej výsledkom je zamatovo hebká pleť a relaxácia.

 

Balíček ďalej zahŕňa:

- Obľúbený welcome drink Augustiniánský koktejl

- 2 x ubytovanie v klimatizovanej izbe, LCD TV, internetové pripojenie, minibar, trezor

- 2 x vitálne raňajky – rautový stôl

- 2 x večera s 3 chodmi s možnosťou výberu

- Voľný vstup do bazénu

- Voľný vstup do wellnesscentra

(soľný parný kúpeľ, mentolový parný kúpeľ, bylinková sauna, fínska sauna, relaxačná miestnosť, whirlpool, bazén, masážne sprchy,ľadová studňa)

- Zapožičanie županu

- Prezúvky – grátis

- Parkovanie v areáli hotela zdarma

- Kúpeľný poplatok v cene pobytu

 

Pošlite SMS v tvare BW3(medzera)odpoveď(medzera)kontaktné údaje na číslo 6661. Cena odpovednej SMS je 0,201 € s DPH. Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s r. o. Výhercovia budú uverejnení na webovej stránke www.beautywoman.sk koncom mesiaca júna 2012.

 

Oslavujte 20 rokov letnej zábavy so značkou ESCADA

Pre tento módny dom je charakteristické, že každú jar – leto uvedie jedinečnú a podmanivú voňavú kompozíciu. Na oslavu tohto výročia Escada uvádza to najlepšie za ostatných 20 rokov a vyberá tri najobľúbenejšie edície, ktoré evokujú absolútne idylické letné chvíle. Escada Rock´in Rio, Sexy Graffiti a Island Kiss sú tri limitované edície, ktoré oživujú najzábavnejšie chvíle strávené na slnku v mestách Rio de Janeiro, New York a na ostrovoch Karibiku.

Vôňa Sexi Graffiti je inšpirovaná atmosférou neskorého popoludnia v New Yorku, keď slnko ustupuje atmosfére zábavy, tečúcich kokteilov, hudbe a ľudia sa presúvajú do klubových barov. Radostná nálada sa rozlieha všade navôkol a táto chvíľa sa vám vryje do pamäti navždy ako ZÁBAVA. Sexi Graffiti je vôňa zložená z červených ovocných a kvetinových tónov, lesných jahôd, malín, grapefruitu a mäty. V srdci vône vás omámi živá konvalinka, červená pivónia a fialka. Základ vône je spojenie kašmíru, vanilky a pižma.

Rock´in Rio je vôňa inšpirovaná jedinečným prázdninovým kokteilom Pina Colada. Predstavte si veľkolepý bar pozdĺž promenády v Riu, nádherných opálených ľudí v pestrých šatách, ktorí sa navzájom obdivujú. V diaľke rezonuje rytmus samby, ktorej intenzita s prichádzajúcou nocou narastá. Horúčava dňa sa rozpúšťa a odhaľuje pravú silu Ria. Vôňa Rock´in Rio je mladá, ovocím predávkovaná vôňa so sladkým, a pritom sviežim ovocným charak9terom. Je kombináciou tropického kokosu a ananásu, mandarínky, papáje, cukrovej trstiny a broskyne. V základe vône sa objavuje vzrušujúca harmónia vláčneho krémového santalu a pižma poskytujúca vôni dlhotrvajúcu nežnosť.

Island Kiss je vôňa inšpirovaná opojne strávenými dňami na pláži v Karibiku. Plážový bar sa zapĺňa a DJ zachytáva atmosféru nádhernými letnými tónmi, ktoré sú ozvenou rytmu vĺn. Ovládne vás radostná nálada, ktorá zostane navždy vo vašej pamäti. Island Kiss je hrejivá a moderná, ovocno-kvetinová vôňa, ktorú tvorí zmes tropického červeného ovocia a orientálnych kvetinových tónov. Trojica tónov pomaranča, kvetu mučenky a manga ponúka sladkú tropickú vášeň oživenú dotykom citrusovej sviežosti. Základ vône sa skladá z červeného ovocia, zo zmyselných drevín a pižma, ktoré vlievajú do vône vášeň.

 

Aj vy môžete osláviť 20. výročie uvedenia ikonickej limitovanej edície vôní Escada.

Päť čitateliek, ktoré nám odpovedia správne na otázku, koľko limitovaných edícií vôní ESCADA bolo uvedených na jar – leto 2012, odmeníme jednou z uvedených vôní.

Pošlite SMS v tvare BW4(medzera)odpoveď(medzera)kontaktné údaje na číslo 6661. Cena odpovednej SMS je 0,201 € s DPH.Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s r. o. Výhercovia budú uverejnení na webovej stránkeb www.beautywoman.sk koncom mesiaca júna 2012.

 

Patrí do vydania