Novinky zo sveta módy

Originálnym módnym kúskom sú bezpochyby topánky z najnovšej kolekcie Cars od talianskej Prady. Kolekcia jar – leto 2012, ktorej súčasťou sú topánky, je inšpirovaná päťdesiatymi rokmi, keď klasické automobily vytvárali americkú kultúru. Nádherné modely, ktoré reprezentujú americkú automobilovú klasiku, hýria nielen originalitou, ale aj farbami. Imitácia obľúbených oldtimerov je odzrkadlená na jarných modeloch sandálov a lodičiek, dokazujúc lásku Talianov k móde aj autám. Originálny model bezpochyby oživí každé šaty a už teraz je jasné, že topánky sa stanú zberateľským kúskom.

Mimochodom, dámy si môžu byť isté, že v prípade akéhokoľvek modelu z kolekcie Cars bude záujem o ich topánky z pánskej strany bezpochyby narastať. Treba byť však aj v strehu, je totiž celkom možné, že topánku, ktorá imituje obľúbeného oldtimera vášho manžela, si budete musieť poriadne strážiť.

Marni pre H&M

Ďalšou veľmi úspešnou spoluprácou švédskeho módneho reťazca so svetoznámym módnym tvorcom budú môcť slovenskí zákazníci nakupovať už túto jar. Tentoraz ide o spoluprácu s talianskou značkou Marni, ktorú veľmi úspešne vedie Consuelo Castiglioni. Consuelo pre H&M vytvorila sériu pro- duktov, ktoré dopĺňajú charakteristické farebné potlače, goliere, androgénne strihy, ale tiež ženské šaty a blúzky s veľkými bodkami. Kolekcia obsahuje aj doplnky ako maxináhrdelník, náušnice, ale takisto kabelky a topánky. Fanúšikovia talianskej značky si tak budú môcť nakúpiť nadčasové modely z dielne Consuleo Castiglioni za veľmi priaznivé ceny, ktoré sa pri doplnkoch začínajú už od prijateľných 20 eur. Fotografkou kampane je Sophia Coppola, ktorá na špeciálnu príležitosť vytvorila fotografie s nádychom nostalgie. Súčasťou kampane je aj krátke video, ktoré Copolla natočila v Marakéši. Súdiac podľa záujmu verejnosti, je zjavné, že módny reťazec výberom dizajnérskej kolekcie opäť trafil do čierneho.

Viac sa dočítate v aprílovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania