Horoskopy

Marec 2012

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Čas pozrieť sa na to, čo ste už dosiahli. Vážte si svoje danosti a schopnosti. Neplytvajte tým, čo je vo vás cenné, a rozvíjajte to novým spôsobom a ďalšími možnosťami uplatnenia.

Láska: Vo vzťahoch je teraz potrebné vyriešiť obavy alebo váš strach. I keď ste niekedy až veľmi ohnivé bojovníčky, možno by ste nepotrebovali až také vehementné presadzovanie toho, čo potrebujete, keby za tým neboli obavy.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Ako by vyzeral váš svet, v ktorom žijete, keby ste mohli prejaviť všetku svoju ženskosť, starostlivosť a intuíciu vo všetkom, čo je pre vás dôležité? Vyskúšajte si to aspoň v tomto období.

Láska: Aj tu je vhodné obdobie na prejav lásky, spolupatričnosti a nehy. Praje aj novým známostiam, ktoré môžu prerásť do trvalých vzťahov. Ste na to pripravené?

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Jasná myseľ a dôvtip vám prinesie úžitok, i keď sa budete niektorým ľuďom javiť ako chladné a nekompromisné osoby. Po predošlom mesiaci ste iste našli správnu taktiku, a ak je váš zámer jasný a konštruktívny, nech si hovorí kto chce, čo chce.

Láska: Môže dôjsť k roztržkám kvôli obhajobe vlastného stanoviska a budete musieť použiť dobré dôvody, aby ste z toho vyšli bez ujmy. Hlavne aby to bola pravda.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Bude sa vám dariť, ak budete prístupné zmene. Za predpokladu, že sa rozhodnete pustiť sa do toho, čo síce bude nové, ale podporí vaše skutočné potreby a nebude znamenať popretie vašej osobnosti.

Láska: Vo vzťahu treba dať hneď do poriadku aj malé konflikty a nezametať ich pod koberec, že sa nejako vytratia. Z malých smietok by časom mohla vzniknúť dosť nepríjemná kopa.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Veľa ste sa nadreli, než ste došli tam, kde ste. Akú mieru slobody ste museli pre to obetovať? V každom prípade máte možnosť urobiť niečo pre to, aby ste boli voľnejšie a slobodnejšie. Bude to stáť iba trochu majestátu, ktorý máte v tom, čo ste.

Láska: Okolnosti vás dovedú k tomu, že sa zrazu ocitnete zoči-voči tomu, o čom celý váš vzťah je. Vôbec to nemusí byť katastrofa, ale môže to byť dar. Aspoň už nemusíte hrať divadlo a môžete byť tým, kým naozaj ste.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Pre vás to bude v tomto období o obrovských možnostiach, keď sa spojíte s ľuďmi okolo vás. Jasne, že si môžete vybrať, ale určite sa vám nepodarí zostať bokom od diania a v ústraní. Tak prečo to nevyužiť?

Láska: Aj vo vzťahoch budete mať menej času na súkromie, pretože sa bude toho veľa diať ohľadom vašich oboch rodín a máte možnosť upevniť a zlepšiť celkové rodinné vzťahy.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Náročnosť tohto obdobia nie je veľká, ale vďaka vášmu vyčerpaniu sa to bude javiť inak. Ak si nedoprajete regeneráciu a odpočinok, máte veľmi blízko k chorobe, ktorá vás prinúti dať si pauzu.

Láska: Vo vzťahoch sa lámu ľady, ale aj príliš strnulé postoje. Môže to vyústiť do tvrdého konfliktu, ale kým hodíte flintu do žita, skúste počkať, kým sa celý ten hurhaj usadí a príde uvoľnenie po búrke.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Zase vás čaká rozhodovanie o veľmi dôležitých veciach, i keď to tak na prvý pohľad nevyzerá. Vaše áno alebo nie ovplyvní na dosť dlhý čas váš život, takže rozvážte si, k čomu a ako sa vyjadríte.

Láska: Aktívne obdobie, ktoré by ste mali venovať partnerovi a spoločne strávenému času. Okrem intímnych chvíľ si môžete dať veľa ako dvaja ľudia, priatelia, nielen ako žena a muž.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Mali by ste sledovať, čo vám šepká intuícia a hlavne sny. Viac než logicky správne uzávery vám váš vnútorný hlas bude ukazovať smer, ktorým sa vydať. Je vašou voľbou, či ho budete nasledovať, alebo nie.

Láska: Váš vzťah je teraz oblasťou, ktorá zamestnáva nielen vaše myšlienky, ale vyžaduje si aj váš čas. Nuž, čo povedať? Investujte ho s radosťou, prídu chvíle, keď budete mať iné priority.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Vám toto obdobie prinesie veľký zlom v živote. I keď to nemusí byť práve na fyzickej úrovni, aby ste to až tak silne pociťovali. Máte príležitosť k významnému kroku predovšetkým vzhľadom na postoj k životu, a to nielen k vášmu.

Láska: Život nám niekedy prináša len utrpenie a bolesť. Ani vzťahy nie sú výnimkou. Predovšetkým ak to nie je iba o dvoch ľuďoch, ale je v tom ešte niekto ďalší. Je na vás, či ste ešte schopné uniesť viac. Ak nie, je na čase skončiť s tým.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Niekde v detstve drieme vaša nenaplnená túžba, o ktorej ste si možno hovorili, až budem veľká, tak...Možno ste už zabudli, aké je to – byť šťastná a ochotná ísť za túžbou svojho srdca. Naozaj nie je nikde možnosť naplniť to želanie?

Láska: Ak nemáte jasno v tom, kam smeruje váš vzťah, a partner sa k tomu nechce vyjadriť, potom by ste mali vziať iniciatívu do vlastných rúk a určiť smer. Podľa toho, ako sa k tomu postaví, by vám malo byť jasné, ako ďalej.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Skúste sa povzniesť nad materiálnu rovinu a zamerajte sa na všetko, čo tvorí váš život. Niekde tam máte výhru na dosah. Aj keď to nie je milión, niečo čo si možno ani neuvedomujete. Máte k dispozícii viac než iní. Ako s tým naložíte?

Láska: Emócie vo vzťahu majú teraz prevládajú a môžete si užívať hlavne tie, ktoré vám sprostredkujú lásku, blízkosť milovaného človeka, radosť a množstvo iných príjemných vecí. Bez pocitov a lásky umierajú vzťahy aj ľudia.

 

Autor
Ivona Nedobová
Patrí do vydania