Natalie Massenet - Úspešná žena

Dcéra novinára a modelky, ktorej sa podarilo dobiť módny svet a priniesť nakupovanie luxusnej módy do domácností po celom svete. Natalie Massenet je zakladateľkou módneho portálu net-a-porter a denne prináša zákazníkom z celého sveta to najlepšie z vysokej módy. Ako sa tejto mladej žene podarilo zrealizovať nápad nakupovania luxusného tovaru cez internet a zarobiť tak o pár rokov neskôr milióny dolárov, sa dočítate v nasledujúcom článku.

Paríž a New York

Natalie sa narodila v roku 1966 kalifornskému novinárovi a britskej modelke. Jej rodičia sa stretli v známom Cafe de Paris v romantickom meste na Seine a ich láska mala prekonať aj vzdialenosť dvoch kontinentov. Ideál, ktorý – zdá sa – fungoval až do Natáliiných jedenástich narodenín. Dovtedy mladá slečna žila zaujímavý život medzi Parížom a Los Angeles doplnený o krátku periódu v Madride, kde jej otec istý čas pracoval ako zahraničný korešpondent. V roku jej jedenástich narodenín sa Natáliini rodičia predsa len utvrdili v tom, že vzťah na dvoch kontinentoch nemôže fungovať, a Natalie začala žiť s otcom v pompéznom Los Angeles. Otec pracoval tvrdo, aby jeho jediná dcéra dostala to najlepšie vzdelanie, a zapísal ju na prestížnu školu, kde mladá slečna prišla prvýkrát do priameho kontaktu s luxusom. Práve na škole, fascinovaná bezstarostnosťou bohatého života svojich spolužiakov, si Natalie uvedomila, že na to, aby aj ona raz patrila medzi vyššiu triedu, bude musieť poriadne tvrdo pracovať.

Osudový Londýn

V roku 1997 na karnevale v Londýne stretla Natalie svojho manžela – Francúza Arnauda. Investičný bankár Arnaud jej učaroval natoľko, že sa rozhodla zanechať svoj život v LA a odsťahovať za ním do Londýna. Pár sa neskôr zosobášil a dnes má spolu dve dcéry, Avu a Isabellu. V Londýne začala pracovať ako asistentka šéfredaktorky časopisu Tatler Isabelly Blowovej. Bolo to práve počas práce v Tatleri, keď v Natalie skrsol nápad vytvoriť internetovú stránku, kde by ženy po celom svete mali možnosť nakúpiť si módne kúsky od svojich obľúbených návrhárov.

Viac sa dočítate v marcovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Ďalšie informácie

Patrí do vydania