Luxus na vašu tvár i do dámskej kabelky od CHANEL

Základom sviežej a rozžiarenej pleti je hydratácia. Hydra Beauty Crème a Hydra Beauty Gel Crème dodajú vašej pleti dokonalú hydratáciu a komfort každý deň. Obsahujú výťažok z bielej kamélie, Camelia Alba PFA, ktorá je zdrojom hydratácie a zo zázvoru Blue Ginger PFA, ktorý dokonale chráni bunky. Výnimočná textúra obsahuje taktiež bambucké maslo, dodáva pleti zamatový vzhľad a hydratáciu. Naneste na pleť ráno a večer sérum, potom tento úžasný krém a ihneď môžete nanášať mejkap.

Ikonický lesk na pery

Od pastelovej po fuchsiovú, jemné, alebo intenzívne, s trblietkami, alebo bez nich, ružová sa hodí ku každému pocitu, od najjemnejšej nevinnosti až po najvýraznejšiu zmyselnosť. Peter Philips, kreatívny riaditeľ pre Chanel mejkap vytvoril kolekciu Roses Ultimes De Chanel s cieľom skúmať jednotlivé aspekty ružového spektra v leskoch na pery Levres Scintillantes.

Dokonalé šťavnaté pery

Rouge COCO a Rouge COCO Shine sú neuveriteľne príjemné, ľahko sa nanášajú, môžete sa s nimi hrať a vytvárať nekonečné farebné variácie. Rouge Coco Shine je taký šťavnatý, že vaše pery budú pôsobiť neodolateľne zvodne. Môj obľúbený odtieň je 54 Boy:)

Vitalumière rituál

Pred aplikáciou mejkapu naneste na pleť bázu Le Blanc De Chanel, ktorá viditeľne vyhladí a hydratuje vašu pleť. Hrajte sa so svetlom s mejkapom Vitalumière Aqua podľa vášho výberu. Kompaktný, mobilný, praktický, znova naplniteľný čierny obal sa zmestí do každej dámskej kabelky. Môžete ho použiť kedykoľvek počas dňa. Obsahuje až 24 % vody. Vitalumière Aqua sa uvádza až v 13 farebných odtieňoch. Mejkap obsahuje zvláčňujúce zložky, vďaka ktorým je pleť neustále hebká, jemná a dostatočne hydratovaná so zamatovým vzhľadom.

Farebné nechty sú v móde

Nechty sa ponorili do hry s trblietkami. Spojenie nenápadného šarmu a zvádzania. Dokonale perleťová biela, jemná ružová so zlatistými odleskami, koralová s modrými trblietkami, alebo zmyselná fuchsiová. Tri nové odtiene lakov na nechty Les Jeans De Chanel, Blue Rebel, Blue Boy a Coco Blue dokonale pristanú k denimovému outfitu.

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania