Výnimočné, originálne a ikonické vône

Flakóny a vône, ktoré dnes predstavujeme, rozpália túžbou vlastniť ich každú ženu. Sú výnimočné, originálne a ikonické, moderné, ale aj s odkazom na minulosť.

1. Dior

Oscarová herečka Natalie Portman je tvárou výnimočnej couture vône Miss Dior Eau de Toilette. Táto toaletná voda je kombináciou hravej sviežosti šťavnatých pomarančov, neroli, tureckej ruže, gardénie, jazmínu, ylang-ylang a pačuli, ktoré sú charakteristické pre chypre kompozície. Je to veľmi elegantná, odľahčená verzia Miss Dior.

2. CHANEL

Nº5 Eau Première si môžete kúpiť v 60 ml balení v luxusnom čiernom obale so strieborným logom na uzávere. Ideálny voňavý luxus do dámskej kabelky. Ak si myslíte, že vône nie je nikdy dosť, kúpte si 150 ml flakón svojej obľúbenej vône Nº5 Eau Première.

3. Marc Jacobs

Iskrivá ovocno-kvetinová vôňa Oh, Lola! Marc Jacobs, je taká vášnivá a návyková, že keď si ju raz zamilujete, stane sa vašou spoločníckou počas všetkých letných dní. Tvárou vône je herečka Dakota Fanning. Exkluzívne v parfumériách Marionnaud. Výnimocné, originálne a ikonické vône Flakóny a vône, ktoré dnes predstavujeme, rozpália túžbou vlastniť ich každú ženu. Sú výnimočné, originálne a ikonické, moderné, ale aj s odkazom na minulosť. Pripravila Daniela Drábová Foto archív značiek

4. Chloé

Francúzska herečka a modelka Camille Rowe Pourcheresse je tvárou novej vône l‘eau de chloé. Svieža a výnimočná vôňa je vložená v priehľadnom ikonickom flakóne so strieborným uzáverom a zelenou stužkou.

5. Lancôme

Elegantný flakón v štýle retro, rozkošná pocta vôni dámskeho budoáru, Tresor Midnight Rose v edícii Coquettes. Každý flakón tejto vône je ozdobený štýlovým rozprašovačom v tvare ruže. Exkluzívne v Lancôme Beauty inštitúte v Prahe na Jungmanovom námestí.

6. Roberto Cavalli

Roberto Cavalli Signature, EDT, je zmyselná kvetinovo- jantárová vôňa, ktorá si podmaní vaše zmysly a očarí vás ihneď po prvom kontakte s ňou.

7. Givenchy

Tvárou novej vône Givenchy Electric Rose je opäť neodolateľná herečka Liv Tyler.

8. Lanvin

Marry me! Love edition je kvetinová vôňa s láskou v srdci. Srdce vône zložené z červených ruží bije výnimočnou zmyselnosťou a flirtuje s iskrivými tónmi červených ríbezlí a príchuťou trpkého pomaranča, magnólie, očarujúceho jazmínu, cédra a pižma.

9. Lalique

Perles de Lalique. Intímny a trochu nezbedný názov pre luxusnú vôňu, ktorá je poznačená dotykom nekonvenčnosti a divokej ženskosti. Jemná a pritom zvodná esencia, ktorá poblázni mužov a inštinktívne zláka nežné pohlavie.

10. Hugo Boss

Spoločnosť BOSS Orange Fragrances uvádza limitovanú edíciu vône BOSS Orange Woman na podporu projektu UNICEF Schools for Africa, ktorý zabezpečí vzdelávanie detí na Madagaskare a zlepší ich šance na krajšiu budúcnosť. Tvárou vône je Sienna Miller, ktorá je poctená touto spoluprácou.

 

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania