Trendy Marionnaud

Vôňa jari už vchádza aj do našich parfumérií s novými osviežujúci produktmi. Prekvapia vás svojím zložením a neprehliadnuteľným účinkom. Vaša pleť potrebuje osvieženie po namáhavej zime, a to nájdete v našich exkluzívnych produktoch. Vyskúšajte to s nami a budete krásna každý deň.

1. Dr. Kitzinger Crema 79,90 eur

Dokonalá maska a anti-aging krém v jednom sú nevyhnutnou súčasťou starostlivosti o pokožku ženy v strednom veku. Vďaka jedinečnému zloženiu „vypcháva“ pokožku, optimálne ju nasýti vlhkosťou a zároveň viditeľne zmenšuje póry.

2. High Tech lesk na pery s volume efektom 24,00 eur

Táto nová značka v Marionnaud prináša revolučné zväčšenie pier o 35 % v priebehu 15 minút. Zároveň dodáva perám vysoký lesk a dlhotrvajúcu farbu. Zaručujeme vzrušujúci výsledok, ktorý oceníte.

3. Apple serum Marionnaud 29,90 eur

Aktívne sérum pre bunkovú regeneráciu s výťažkom zo švajčiarskeho jablka je revolučný prípravok na prevenciu proti starnutiu pleti. Regenerácia buniek pokožky je základným predpokladom na udržanie si mladistvého vzhľadu pokožky a ten nadobudnete vďaka séru už po pár dňoch.

4. Marionnaud Men skin care 20,90 eur

Ak chcete mať jednoducho neodolateľného muža, tou najlepšou voľbou je nový exkluzívny rad Men skin care. Vieme, že niektorých našich miláčikov trápia drobné vrásky, a preto sme vyvinuli komplexný krém zabraňujúci starnutiu pleti. Obsahuje výťažky z hnedých morských rias, gingko biloby a vitamín E, takže pleť je maximálne vyplnená a hydratovaná.

5. Magnetic box in Pure Minerals ART DESIGN 39 eur

Očné tiene s výnimočným zložením minerálov sú ideálnym spestrením vašich očí, ktorým nič nepokazíte.

6. Shiseido shimmering Rouge 26 eur

Táto jarná novinka vyžaruje letnú sviežosť, plnosť a žiarivosť. Vyskušajte rôzne odtiene a každý deň budete iná, vaše pery budú plné a žiarivo lákavé.

7. Dvojfázový odličovač očí Marionnaud 3,90 eur

Účinne odstraňuje všetky druhy make-upu vrátane vodeodolných variant a zároveň svojím šetrným zložením s harmančekom, slezom a provitamínom B chráni citlivú pokožku v oblasti očí. Zanecháva pleť dokonale čistú a sviežu.

8. Eye shadow base ARTDECO 8,90 eur

Vynikajúci podklad pre očné tiene. Skvalitní a predĺži vaše nalíčenie. Zjednotí podklad viečka, zvýrazní farbu tieňa a zabrání jeho zlievaniu.

 

Patrí do vydania