Horoskopy

Horoskopy 

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: V tomto období sa môžete cítiť osamelé a vo vašom boji vám nik nepomôže. Vaša sila teraz nespočíva vo vašich zbraniach a v technike boja, ale v sile zámeru a vo viere v jeho správnosť.

Láska: Vo vzťahoch si môžete užívať priazeň a hojnosť a nezabudnite ju aj oplatiť. Nepovažujte za samozrejmosť to dobré a vážte si, čo máte.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Viete, čo chcete, a máte dostatok energie koordinovať všetko, čo pomôže dosiahnuť úspešné naplnenie vašich plánov. Posilnite svoju motiváciu a buďte ochotné sa rozvíjať a učiť.

Láska: Aj vo vzťahu budete profitovať zo vzájomnej spolupráce a pomoci. Samozrejme, nešetrite ocenením partnera a toho, že ste obaja rovnoprávne a samostatné bytosti, ktoré spája spoločný cieľ a láska.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Pripravte sa na nepríjemné ovzdušie, v ktorom môžu lietať uštipačné poznámky, ale aj nevraživosť a tvrdý argumentačný boj. Čím väčší odstup si udržíte, tým menej zranení utŕžite.

Láska: Vo vzťahu budete potrebovať oporu láskavej duše, ale aj potrebu láskyplný vzťah vytvárať. Nielen ako útočisko, ale ako základ hodnotného života a rodiny. Ste na to naozaj dvaja?

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: V tomto období budete stáť pred voľbou, či sa ulakomíte na finančný profit za cenu popretia svojich morálnych hodnôt, alebo sa postavíte na stranu dôvery vo vlastný úsudok a hodnoty, ktoré z vás robia človeka, ktorého si vážite.

Láska: Opäť sa môžete uplatniť ako starostlivá, ale aj očarujúca bytosť, ktorá si váži svoju ženskosť a užíva si ju so všetkým, čo k tomu patrí. Pozor len na to, aby ste signály, ktoré vysielate, nešírili v nevhodnom prostredí.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: K tomu, čo okliešťuje vašu slobodu, patria závislosti. Každý ich máme, hoci nemusia byť navonok devastačné. Ale čo tak závislosť od ocenenia alebo zisku. V každom prípade si urobte jasno v tom, ako by sa vám žilo, keby ste nemali závislosť, ktorá vám začína byť príťažou.

Láska: Spestrenie vašich každodenných rituálov niečím novým a aktívnym môže zabrániť tomu, aby ste skĺzli do stereotypu . Nečakajte, až si začnete liezť na nervy.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Kontrolujte, kam odchádzajú vaše peniaze, ale narábajte s nimi voľne. Radšej ich investujte do toho, čo vám bude slúžiť dlhý čas, a do toho, čo vám pomôže v ďalšom raste a vývoji.

Láska: Ak ste spôsobili nepríjemnú situáciu a nepriznali ste sa k tomu zo strachu alebo iného dôvodu, pravdepodobne sa do toho zaangažuje tretia osoba a namočí vás do toho ešte viac, než ste pôvodne boli. Poučenie pre vás do budúcnosti.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Vaša vnútorná nespokojnosť so sebou sa prejaví aj na vašej uštipačnosti a agresivite voči okoliu, ktoré bude reagovať s rovnakou silou a niekedy až agresivitou. Radšej sa dajte do poriadku, kým si rozhádate všetko naokolo.

Láska: Pozrite sa na svoj vzťah triezvym pohľadom a prijmite fakt, že niektoré vlastnosti jednoducho nasilu ani nijak inak nezmeníte, a prestaňte do toho stále pichať. Skúste žiť s tým, čo je práve teraz, a tak, ako je to práve teraz.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Malo by sa vám dariť postupovať tak, ako ste si predsavzali, a aj prekážky, ktoré sa vyskytnú, zdoláte pomerne ľahko a šarmantne. Nenechajte si hovoriť do toho, v čom máte jasno, a pokojne pokračujte ďalej vo svojej ceste.

Láska: Aj vo vzťahu sa vám darí užívať to, čo ste dosiahli, a dokážete veľkoryso poskytnúť svoj čas a starostlivosť tak, aby ste boli obaja spokojní.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Ak ste sa dostali do stavu, keď sa nechcete k ničomu vyjadrovať, lebo nechcete zaujať konkrétne stanovisko, skúste sa zamyslieť, ako to bolo pred tromi mesiacmi. Či ste vtedy vedeli, prečo robíte to, čo robíte, a kde sa to potom pokazilo.

Láska: Čas vhodný na urovnanie prípadných nedorozumení alebo dlhšie sa ťahajúcich problémov. Prijmite ponuku na zmier a priložte aj vy svoju ochotu ukončiť svoju namrzenosť a výčitky.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Vy budete asi obdarené v tomto období najviac. Všetko by sa vám malo dariť, a ak to bude mať priaznivé dôsledky aj pre ostatných, tak o to viac budete dostávať. Samy teraz nedokážete toľko ako v spojení s ostatnými.

Láska: Nastávajú buď časy, keď sa vám uľaví preto, že z nejakého dôvodu vám odpadnú zaťažujúce povinnosti týkajúce sa vzťahu, alebo sa niečo rapídne zmení tak, že budete mať viac voľnosti v prejavení toho, čo chcete voči partnerovi. Je možné aj to, že sa skončí trápenie vedľa niekoho, s kým ste už dlhší čas nechceli byť.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Váš obranný postoj pravdepodobne potrebujete na udržanie svojho stanoviska, no len vy si viete odpovedať na to, či je to naozaj obranný postoj, alebo to už prešlo do trucovitého a uboleného postoja obete okolností.

Láska: Vo vzťahu prichádza hravé zaobchádzanie s rôznymi príležitosťami. Ak chce od vás partner vážne stanovisko alebo vyjadrenie, asi sa ho nedočká, pretože pre vás teraz nie je nič také vážne, aby ste sa vzdali svojej nezávislosti a hravosti.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Ak ste v situácii, že nevidíte momentálne žiadny progres, skúste sa uvoľniť a nechať pár dní veci odležať. Čím viac budete chcieť vidieť do budúcnosti, tým menej sa vám to podarí. Niekedy je potrebné vypnúť obraz aj zvuk a oddýchnuť si od okolitého uponáhľaného sveta.

Láska: No vo vzťahu je to iné a tam viete, na čom ste. Dôverujte sebe aj partnerovi, nakoniec, veď viete, koho máte po svojom boku, a keď si ho nebudete idealizovať, tak nebudete žiadať nemožné.

 

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania