Hriechy ? A kto ich nemá ?


Sympatická moderátorka Andrea Belányiová (27) pôsobí v TA3 jeden rok. Počas tohto obdobia si získala množstvo priaznivcov. V netradičnom monológu nám prezradila, že je veselá optimistka a sníva o obyčajných veciach. Jej mániou sú žuvačky a rada oddychuje na vyhriatej pláži pri mori.

Oblečenie

Moja práca si vyžaduje saká, takže vo voľnom čase ich nosím minimálne. Sukne veľmi nenosím, hádam len v lete. Skôr ma uvidíte v nohaviciach, väčšinou v rifliach, k tomu tričko či pulóver. Mám rada ležérnu eleganciu. Samozrejme, každá situácia si vyžaduje iné oblečenie, takže v mojom šatníku nechýbajú ani večerné šaty a odev na šport.

Líčenie

K líčeniu mám, ako asi každá žena, pozitívny vzťah. Nepreháňam to však. Úplne si vystačím so špirálou, ceruzkou na oči, líčkami a leskom na pery. Tých mám doma neúrekom, pretože vždy, keď objavím nový, neodolám a kúpim si ho. Potom neviem, ktorý skôr používať.

Relax

Pre mňa je najpríjemnejším relaxom čas, keď som s rodinou, zvlášť so sestrou a s priateľom. Ak ste zvedaví na miesto, môže to byť vyhriata pláž pri mori, reštaurácia, kino, ale aj obyčajné ničnerobenie pred televízorom.

Diéty

V tomto smere som už postúpila na vyššiu métu, a tak viem, že diéty sú hlúposť. Preč sú tie časy, keď som uverila článkom o ryžovej alebo mäsovej diéte. Telo jednoducho potrebuje pestrú stravu. Takže ani sladkosti, v rozumnej miere, u mňa nie sú tabu. A hoci si aj dnes prečítam, aké nové diéty sú na svete, je to len pre informáciu. Základom spokojnosti so sebou samým je racionálna strava a pohyb.

Úspech

Ťažko definovať tento pojem. Pre niekoho je úspechom, ak zvíťazí nad zákernou chorobou, či urobí skúšky. V médiách sa väčšinou úspech meria počtom priaznivcov, ako aj frekvenciou uverejňovania fotografií a rozhovorov v časopisoch. Pre mňa je úspechom, ak mám pozitívnu odozvu na svoju prácu od nadriadených a divákov.

Moderovanie

K moderovaniu, a vôbec k práci v televízii, som sa dostala v podstate náhodou ešte v Košiciach. Odvtedy ma to drží a musím sa priznať, že ma to veľmi baví. Nielen moderovanie správ v televízii, ale aj uvádzanie rôznych živých podujatí. Verím, že oboje ešte zopár rokov budem môcť robiť.

Zábava

Pre mňa zábava rovná sa relax. K tomu však dodávam, že mám veľmi dobrých kolegov, takže zábava je mnohokrát aj v TA3.

Peniaze

Kto tvrdí, že ich nepotrebuje, klame. Peniaze jednoducho patria k dnešnej dobe. Podľa mňa však existuje istá hranica, keď človeku majetok prerastie cez hlavu. Ja vnímam peniaze ako prostriedok, ktorý uľahčuje a v podstate aj spríjemňuje život.

Depresia

Tak tú mávam málokedy, ak vôbec. Som veselý, pozitívne naladený človek.

Mánia

Rozmýšľam, ale nič mi nenapadá. Iba ak žuvačky. Mám ich v každej kabelke, v každom vrecku. Denne ich skonzumujem neúrekom.

Hriechy

Kto ich nemá? Výnimkou nie som ani ja.

Snívanie

Snívam o pokojnom živote, o práci, ktorá ma baví aj uživí, o manželovi, s ktorým budem mať šťastnú rodinu, a o tom, aby som nemala dôvod trápiť sa. Dúfam, že sa to splní.

Karierizmus

Ak to niekoho napĺňa, prosím. Tým nechcem povedať, že som proti tomu. No uznávam iba tých ľudí, ktorí si vybudovali kariéru bez intríg a podvodov. Podľa mňa však v živote každého nastane situácia, keď si uvedomí, že na prvom mieste je zdravie. Nielen vlastné, ale aj blízkych.