Nechty by mali byť našou ozdobou

Zdravé a upravené nechty sú súčasťou dokonalého vzhľadu ženy. Zdravé preto, lebo pod rôzne gély, farebné laky a ozdoby sa často dajú ukryť nedokonalosti a nedostatky na nechtoch. Je to síce veľmi výhodné, keď potrebujeme mať rýchlo „naoko“ pekné nechty. Ale čo nastane, keď tieto „skrášľujúce“ vrstvy odstránime? Často sú to polámané, rozštiepené a nekvalitné nechty so zádermi na nechtovej kožtičke. Samozrejme, že existuje už veľa kozmetických prípravkov, ktoré tieto nedostatky môžu čiastočne upraviť, ale pri veľmi poškodených nechtoch hľadáme pomoc v lekárni. Potrebujeme ich posilniť, spevniť a dodať im potrebnú výživu zvnútra.

Výživový doplnok Viaderm Complete obsahuje unikátne látky, vďaka ktorým sa kvalita vašich nechtov určite zlepší. Obsahuje meď a metionín, ktoré sú potrebné na tvorbu nechtov, ich pevnosť a odolnosť. Vitamíny A a E sú dôležité antioxidanty, ktoré chránia organizmus pred voľnými radikálmi a starnutím buniek, rovnako tak sú potrebné pre zdravé nechty. Viaderm Complete obsahuje ďalšie vzácne zložky, akými sú biotín, pupalkový olej, kremík a zinok.

Je vhodný pre ženy a mužov, ktorým záleží na zdravom vzhľade nechtov. Stačí užívať dve tobolky denne počas dvoch mesiacov alebo dlhodobo.

 

Užitočné rady pre krásne nechty

* Nepoužívajte žiadne kovové nástroje na ošetrovanie nechtov. Ničia ich štruktúru.

* Na kožtičku okolo nechtu nanášajte minimálne jedenkrát za deň kozmetický krém na jej zvláčnenie.

* Umelé nechty nikdy neodstraňujte sama. Zverte tento zákrok odborníkom.

* Raz za týždeň si urobte manikúru, odlakujte si nechty a doprajte im trocha starostlivosti.

* Na problematické nechty používajte špeciálne prípravky a pravidelne navštevujte manikérku.

 

www.Viaderm.sk

 

Patrí do vydania