Paco Rabanne oslobodil ženu

Mottom 60-tych rokov sa stala správa o úplnej slobode ženy. Paco Rabanne usporiadal módnu prehliadku, na ktorej predstavil 12 modelov. Odel do nich čierne manekýnky a tie na sebe nemali nič iné iba kov. Bola to prvá módna prehliadka sprevádzaná hudbou. Príchod modeliek na predvádzacie mólo sprevádzal zároveň odchod polovice obecenstva.

Pri tvorbe novej vône pacco rabanne pour elle sa autor opäť nechal inšpirovať ženou a kovom. Nositeľka vône je žena zmyselná, nie je sofistikovaná, odvážna, rada robí veci inak, silná osobnosť, neprovokujúca. Je to žena slobodná, súčasná, moderná, má magnetizujúci výraz, vyhranený postoj, žena, ktorá vyzerá veľmi dobre. Trúfne si priamo na holé telo obliecť kov alebo kovové šperky.

paco rabanne pour elle je vôňa, do ktorej sa vtelila žena, ktorá je znepokojujúco krásna a napriek tomu prirodzená, s príťažlivým pohľadom, s fascinujúcou úrovňou.

Je to žena, ako si ju predstavuje Paco Rabanne. Novú vôňu vytvoril pre ňu.

Parfumovaná voda je ako svieže, zmyselné pohladenie plné kvetín. V hlave vône nájdeme biele korenie, taliansku mandarínku a bielu fréziu. Srdce vône tvorí kvetinová harmónia jazmínu, absolu z ruže a karo karounde. Základ vône je zmyselné opojenie vytvorené z ambry, broskyne a massojského dreva.

Paco Rabanne vložil túto nádhernú kvetinovú, ambrovú vôňu do flakónu, ktorý pôsobí ako luxusný doplnok. Je to naozaj architektonický kúsok. Paco Rabanne miluje hranaté veci.

Profil flakónu naznačuje siluetu ženského tela, farba vône pripomína farbu pokožky. Kovový krúžok v strede flakónu je nielen ako emblém značky, ale ako vyjadrenie zmyselného pocitu, keď sa kov dotkne kože. Pripomína prstienok - vyjadrenie lásky a vernosti.