Horoskopy

Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Príjemnejšie ovzdušie vďaka medziľudským vzťahom, ktoré sa zlepšujú aj vďaka vašej účasti a snahe o ich vylepšenie. Ak máte s niekým nevyriešené problémy, teraz je čas dať to do poriadku.

Láska: Ak z minulého partnerského vzťahu máte boľavé srdce a stále vás prenasleduje nepríjemný pocit, pravdepodobne sa to nejakým spôsobom prenáša aj do toho terajšieho. Vyrovnajte sa s tým už nadobro, aby ste netrestali svojho partnera za bolesť z minulosti.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Môžete mať obavy zo straty istoty vďaka tomu, čo sa okolo vás deje na pracovisku. Porozmýšľajte nad tým, na čom vaša istota stojí a od koho je závislá. Nie je to jednoduché, ale čím väčší strach máte, tým skôr sa dostanete do problémov.

Láska: Vo vzťahu teraz prevláda vaša materinská zložka a prenáša sa z detí aj na partnera. Ak ešte deti nemáte, potom by bolo vhodné sa o nejaké postarať, aby ste si z partnera nevychovali dieťa, ktoré aj hnevá ako dieťa.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: V pracovnej sfére máte príležitosť postarať sa o zmenu zastaraných metód a vniesť nové poznatky, jasne sa rozhodovať a analyzovať nedostatky. Využite tú príležitosť a nedajte si ťahať medové motúzy popod nos.

Láska: V tomto období sa sústreďte na to, aby vaše názory a vyjadrenia týkajúce sa vášho spoločného života boli skutočne to, čo si myslíte. Vôbec to neznamená, že sa musíte tvrdo biť do hrude a bojovať. Stačí nezakrývať pravdu a to, čo je zjavné, a pokojne to vyjadriť.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Dobré pracovné výkony a družná nálada na pracovisku – buď si ich užívate, alebo ich iniciujete. Cit pre pohodu máte, tak ju rozdajte všade, kde vám to chutí, a zabudnete aj na únavu, ktorá na vás môže doľahnúť.

Láska: Možné nezhody kvôli priateľom. Dobre si rozmyslite, čo komu poviete o svojom súkromí. Môže byť pre niekoho veľmi zaujímavé, aby sa podelil s vaším partnerom o to, čo ste povedali. Samozrejme, že to bude mať úplne iný nádych, než s akým ste to hovorili vy.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: A teraz nastupujete svoju osobnú cestu aj v kariére. Prijmite zásluhy, ktoré vám patria, a tých, čo vám len lišiacky prikyvujú, neťahajte so sebou. Ak máte možnosť vybrať si spolupracovníkov, tak podľa overených schopností.

Láska: Pokračuje obdobie plné emocionálnych zážitkov a citov, keď to najpodstatnejšie je ukryté mimo slov. Srdce je to, čo má teraz hovoriť svojou rečou. Práve vy by ste mu mali dať priestor, aby neochorelo.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Postavte sa za seba, a ak ste v minulom období nechali niekoho do seba rúbať hlava-nehlava a nemali ste síl sa brániť, teraz je tomu koniec. Samozrejme, nejde o pomstu, len o nastavenie hraníc, ktoré nedovolíte prekročiť.

Láska: Nastane konfliktná situácia, v ktorej bude lepšie zvoliť ústup, i keď sa vám to bude bridiť, pretože to bude pre vás otázkou charakteru. Nebudete vyzerať tak, ako by sa vám páčilo, ale predídete katastrofe, ktorá by nabrala obrovské rozmery.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Mali by ste mať teraz veľmi dobrú intuíciu na zvolenie postupu, ktorý prinesie viac financií, ale aj trvalé výsledky. Hlavne obchodníčkam sa teraz bude dariť vytvoriť cestu stálemu prílevu potrebných prostriedkov.

Láska: Aj vo vzťahu sa prejaví teraz vaša praktická stránka a zrejme prídete s novým prerozdelením financií, ktoré by malo zabezpečiť lepšiu stabilitu a materiálne zázemie pre vašu rodinu. Alebo začnete šetriť na dovolenku.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Máte veľa energie, tak vám nič nestojí v ceste, aby ste svoje schopnosti dobre predali. Ak ešte presne neviete, čo je na vás také cenné, mali by ste to rýchlo nájsť, aby vás nepredbehli menej šikovní, ale omnoho drzejší.

Láska: Spolužitie je umenie, ktoré sa učíme celý život. Teraz potrebujete nadhľad a dôveru, ale aj prestať brať všetko tak osobne. Uvidíte, že partner je takisto len človek a veľa vecí nemyslí tak, ako si to máte sklon vysvetľovať.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Určujete tón a ste schopné prevziať aj veľké úlohy a chopiť sa ich s vervou. Silná vôľa a odvaha vám pomôže urobiť rozhodujúce kroky a vystupovať tak presvedčivo, že nikoho nenecháte na pochybách o tom, kto ste.

Láska: K niečomu vo vzťahu máte vlažný postoj alebo ste radšej neutrálne. Aj keď vás partner požiada o riešenie danej záležitosti, povedzte mu svoj názor, ale k ničomu sa nezaväzujte. Na to bude ešte dosť času.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Je čas prestať sa zaoberať chybami z minulosti a prekročiť prah, pred ktorým ste cúvali. Už sa potrebujete pohnúť ďalej, i keď to pre vás znamená opustiť niečo, na čom ste si dlho zakladali. Vaše možnosti sú väčšie, než si pripúšťate.

Láska: Možnosti na prejavenie citov bez vášho obranného panciera chladu budú dosť časté. Vášeň pre vás tiež nie je neznámy pojem a pri vhodnom partnerovi môžete doslova rozkvitnúť do krásy.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Môže aj na vás doľahnúť strach z budúcnosti alebo pocit ohrozenia. Pravdepodobne to bude súvisieť s niečím, kde ste neprejavili dostatočnú ľútosť alebo ste sa ešte neospravedlnili. Niekedy je potrebná vaša osobná účasť bez vášho povestného nadhľadu.

Láska: Vo vzťahu to bude lepšie, a ak dáte priestor partnerovi, aby sa prejavil z tej nežnejšej strany, tak to bude pre vás prístav pokoja v rozbúrených vodách súčasnosti.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: V pracovnej oblasti sa upokojilo ovzdušie a máte na dosah naplnenie svojich predstáv o práci, ktorú chcete robiť. Podporte vašu harmóniu stretávaním sa s optimisticky naladenými ľuďmi a tých, ktorí všetko spochybnia, nechajte ich vlastným pochybám.

Láska: Ešte stále je to pomalé, ale namiesto znervózňovania seba aj partnera sa uvoľnite a využite to na načerpanie síl ako oddychové obdobie, keď nemusíte nič extra riešiť. Ono sa to zas pohne, tak aby ste na to mali dosť energie.

 

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania