Horoskopy

Horoskopy.

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Vyjasňuje sa vaše pracovné postavenie, ale potrebujete aj svoju ochotu vidieť skutočné možné výsledky a dôsledky toho, čo prezentujete a ako sa prezentujete. Jednoznačnosť a stanovenie jasných priorít vám pomôže.

Láska: Na rad prídu konflikty z nakopených maličkostí a tvrdošijného držania sa svojho postoja, akoby vám obom šlo o život. Skutočne je také dôležité, aby ste iba pre vlastné ego zničili niečo omnoho dôležitejšie?

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Ak na vás dolieha smútok a ťažkosti v práci sa vám zdajú príliš veľké, je to známka toho, že by ste mali niečo zmeniť. Ale najprv sa postarajte o zlepšenie svojej nálady, choďte medzi ľudí, a keď smútok poľaví, pustite sa do riešenia pracovných vecí.

Láska: Vo vzťahu trvá príjemné obdobie bez veľkých konfliktov a zmeny, ktoré sprevádzajú vaše spolužitie, sú vítaným spestrením. Možno v tom nájdete inšpiráciu na potrebnú zmenu v práci.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Ak je vašou pracovnou náplňou nejaký druh umenia alebo médiá, potom môžete veľmi citlivo a s úžitkom ukázať to, čo prináša druhým radosť, uspokojenie, zmierenie, ale aj pohodu a skutočné hodnoty.

Láska: Vďaka zjemneniu vášho britkého jazyka môžete vzbudzovať dojem, že vaša pozornosť nie je taká ako zvyčajne. Ak ste dostatočne rozumné, bude toto obdobie pre vás nesmiernou zábavou a poznaním svojho partnera, aj keď nebude mať pocit ostro sledovaného objektu.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Našťastie nič netrvá večne ani tlak a nepríjemnosti. Teraz zmobilizujte svoje sily a hlavne svoje vlastné pozitíva a schopnosti. Spoľahnite sa len na seba a na to, čo viete perfektne a v čom ste jedinečné.

Láska: Aj vo vzťahu si teraz viac uvedomujete svoju hodnotu ako človeka, tak aj ženy a partnerky. Ak v nejakej oblasti máte pocit nedostatočnosti, mali by ste prísť na to, čo je príčinou. Vaša spokojnosť sa prenáša aj na partnera.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Pôjde o to, aby ste našli správny spôsob, ako sa podeliť o svoje skúsenosti a vedomosti. No a podľa toho si buď získate rešpekt u podriadených a mladších kolegov, alebo iba vyvoláte obavy a strach z vášho kritického postoja.

Láska: Kto z vás dvoch je lepší a dokonalejší, múdrejší alebo tolerantnejší, lenivejší či výkonnejší? A čo keby ste na jeden deň pozerali na všetkých ľudí okolo seba bez porovnávania? Komu sa uľaví najviac?

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Stále sa darí najviac umelecky a tvorivo nadaným. No aj tým praktickejším z vás sa môžu nápady len tak hrnúť a niektoré by ste mohli speňažiť alebo ponúknuť niekam, kde by to nahradilo vašu osobnú prítomnosť, ktorú chcete presunúť inam.

Láska: Úpravy bytu, pozemku, záhrady alebo zlepšenie organizácie chodu každodenného života vás natoľko zamestnajú, že romantika vzťahu sa takmer vytratí pod náporom činností. Je vôbec máj?

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Naplno sa teraz môže prejaviť vaše estetické cítenie aj schopnosť združovať kolektív spoločnými aktivitami v príjemnom prostredí. Dokonca vaša prirodzená vlastnosť urovnávať spory sa hodí práve na stmelenie vašej pracovnej skupiny.

Láska: Vo vzťahu sa pripravte na okamih, keď budete musieť povedať áno alebo nie. Nemusí ísť iba o svadobné áno. Skôr pôjde o rozhodovanie, ktoré zruší zadné vrátka a nastolí iba jednu možnú alternatívu spolu so zodpovednosťou za jej dôsledok. Myslíte si, že slovo dôsledok musí nevyhnutne obsahovať trest?

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Dostanete do ruky informácie, ktoré budete môcť použiť na jasné a jednoduché riešenie pracovného problému. Záleží na vašom postavení, či vás budú brať vážne, alebo sa rozhodnete, že na tom chaose sa už nebudete ďalej podieľať.

Láska: Kontakty so širšou rodinou ovplyvňujú váš vzťah rôznymi spôsobmi. Azda budú prevažovať tie potešiteľné a príjemné, a ak nie, tak urobte všetko pre to, aby to vás dvoch nerozdeľovalo.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Pri hľadaní východiska v riešení pracovných úloh sa môžete dostať do veľkého mentálneho pretlaku a bolesti hlavy naznačia potrebu presunúť aktivitu do iných oblastí. Sledujte signály vlastného tela, pretože bez neho už tu vlastne nebudete.

Láska: Príjemné dni pokračujú, i keď – samozrejme – prídu aj menej veselé, ale rozhodne prevažujú tie lepšie. Spolupráca je to, čo sa vo vzťahoch učíme. Alebo nie? Čo sa vďaka vzťahu učíte vy?

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Toto obdobie je pre vás v znamení pomoci. Nielen vašej pomoci druhým, ale mali by ste byť schopné požiadať o ňu, keď si neviete rady. Aj vy ste len človek a nám všetkým veľkorysosť iných pomáha vytvárať dobré vzťahy.

Láska: Vo vzťahu sa črtá pokojné obdobie a všetky problémy sa riešia. Nezabúdajte na svoju radosť zo života a prejavte ju vždy, keď máte príležitosť.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Rozhodovaniu vo vážnych pracovných otázkach sa nevyhnete. Budete si musieť vybrať jednu z možností, a keď to nakoniec urobíte, uľaví sa vám aj ostatným. Nestrannosť vám teraz nepomôže.

Láska: Ak ste vo vzťahu zaseknuté a máte pocit, že sa váš priestor rapídne zúžil, preskúmajte, do akého puta ste strčili svoje ruky a až potom robte pomalé kroky k ich uvoľneniu.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: V pracovnej oblasti sa potrebujete pohnúť ďalej a pôjde to len vtedy, ak zložíte nejakú skúšku. Váš pohyb je smerom nahor, na miesto s väčším profesionálnym kreditom. Nebojte sa. Máte na to.

Láska: Ak ste uviazli na mŕtvom bode a váš spoločný život sa odohráva stále v tých istých koľajach, vytiahnite zastrčené túžby a začnite tú najvhodnejšiu realizovať. Nie je potrebné, aby ste ustrnuli.

 

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania