Horoskopy

Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Niekto z vášho okolia má pre vás zaujímavú ponuku, ktorá vám prinesie väčšiu potrebu podnikavosti a bude vyžadovať odvahu a radosť z riskovania. Môže vás to vytrhnúť z ochromujúcej rutiny každodenného života, čo vám teraz padne vhod.

Láska: Príjemné obdobie prinášajúce množstvo pôžitkov na emocionálnej, ale aj fyzickej úrovni. Ak ste vo vzťahu otupeli, je na čase zobudiť šelmičku vo vašom vnútri a nakŕmiť ju, samozrejme, najlepšie s terajším partnerom. Nezabudnite na humor.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Nenechajte nikoho na pochybách, že pokiaľ ide o vaše pracovné miesto, ste ochotné preukázať dostatok súťaživosti a zmerať si sily aj s konkurenciou. Zatiaľ nejde o žiadne ohrozenie, iba o meranie síl a zábavu.

Láska: Správna miera samostatnosti a ochoty niesť zodpovednosť za vlastné veci na svojom chrbte je veľkým prínosom k zrelosti vzťahu. Takisto – mať svoj čas na vlastné aktivity a nechať to isté aj partnerovi – je fajn.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Obdobie skúšok alebo pohovorov, prehodnocovaní určitého obdobia a uzatvorenie nejakého procesu. Máte na to, aby ste tým prešli úspešne, pretože ste tomu venovali už dosť času. Týka sa to aj „skúšok“ života.

Láska: Dajte dôraz na svoju ženskosť, príťažlivosť a tvorivosť. Choďte s partnerom do spoločnosti. Vám aj jemu padne dobre, keď sa spolu vtipne a príjemne predvediete a zabavíte. Byť hrdý na toho druhého je vždy príjemné.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Stále viac sa môžete blížiť k vášmu poslaniu v živote a pracovať na vlastnej spokojnosti z činnosti, za ktorú beriete plat. Zdĺhavé projekty sa blížia ku koncu a uvoľní sa viac času na to, čo chcete naozaj robiť. Doprajete si to?

Láska: Niekedy sa aj váš vzťah môže javiť ako niečo, v čom nemáte žiadnu kontrolu a ani vplyv na udalosti a všetko sa vám vymyká z rúk. Hlavne zhlboka dýchať, tak ako sa to rozvírilo, sa to po čase zasa upokojí.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Sústreďte sa v práci na konkrétne úlohy a prijmite pomoc alebo radu, ak treba. To, čomu sa teraz venujete, by malo byť trvalé a malo by to stáť na pevných základoch. Pozor na vlastnú tvrdohlavosť a pocit neomylnosti.

Láska: Niektoré záležitosti vo vašom vzťahu sú na váš vkus príliš pomalé a mdlé a tak by ste ich najradšej postrčili. „Netlačte na pílu“, trvalé hodnoty dozrievajú pomaly a netrpezlivosťou ich akurát zabijete.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Nepríjemná situácia v práci, ktorú by ste najradšej nevideli, a pokusy obrniť sa ľahostajnosťou vás nakoniec donútia zaujať stanovisko. Bude to tak lepšie, aspoň vás to preberie z letargie a zasa sa zapojíte do toho, o čo máte skutočný záujem.

Láska: Ak pociťujete väčšiu potrebu sa o niekoho oprieť a cítiť sa bezpečne, skúste to prejaviť nie ako výčitku, ale ako vašu potrebu, ktorú momentálne neviete poskytnúť sama sebe, a požiadate o to partnera. Je síce emancipácia, ale na úkor základnej podstaty partnerstva?

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: V práci sa vám otvára ďalšia perspektíva, ktorá môže byť prekvapivá, pretože ste si pravdepodobne už zvykli na svoj dobre zabehnutý stereotyp. Zatiaľ neplesajte, počkajte, až budete vidieť všetky úskalia, ale aj výhody novej možnosti.

Láska: Pomerne pohodové a príjemné obdobie. Vaša veľkorysosť a ochota podieľať sa na všetkom spoločne môže utužiť vaše spolužitie. No aj tu platí – všetkého s mierou. Aj toho dobrého.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Vyzerá to tak, že máte všetko, čo ste chceli, alebo aspoň to, čo ste dosiahli, si užívate. Je to v poriadku, ak tým nedávate najavo, že iba vy viete ako na úspech. Závistlivcom tým dáte zámienku, aby vám hodili poriadne poleno pod nohy.

Láska: Ak ste vo vzťahu šťastné, potom sa dočkáte ešte aj ocenenia partnerom – jeho pozornosťou alebo darom. Ak je váš vzťah utrpením, tak v tomto období sa dočkáte vyslobodenia a skončenia bolesti.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: V pracovnej oblasti sa tempo spomaľuje a výsledok akoby bol v nedohľadne. Mierne stagnujúce obdobie, ktoré bude mať vplyv na zníženie vášho materiálneho štandardu. Budúci mesiac sa to uvoľní a zlepší.

Láska: Na nálade vám ani partner tentoraz nepridá a jeho poznámky budete brať dosť osobne. Môže to byť aj jeho taktika, ako vás vyburcovať k aktivite, no tentoraz sa to minie účinkom. Ak má aj on podobné problémy, tak sa pripravte na búrlivejší mesiac.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Finančne by sa vám malo teraz dariť a pôjde zrejme aj o nové pracovné úlohy. Budú si vyžadovať viac šikovnosti, ale aj nové poznatky, takže štúdium. To vás po čase dovedie možno k inej špecializácii.

Láska: Niečo o svojom partnerovi neviete či nechcete vedieť. Alebo zatvárate oči pred niečím iba zo strachu. Čo ak to vôbec nie je také hrozné, ako si myslíte, a úplne zbytočne sa tajne trápite?

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Čo by ste v skutočnosti chceli robiť a čomu by ste chceli venovať svoj život? Niekto vo vás vyvolá potrebu zamyslieť sa nad tým, čo bolo dávno vašou túžbou, ktorú ste zahodili pod tlakom každodenného boja s okolím o uznanie.

Láska: Vo vzťahu všetko naberie rýchly spád a to celkom dobre vyhovuje vašej rýchlosti a aktívnemu spôsobu života. Komunikácia a živosť teraz hýbe vaším spoločným životom.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Zbierate plody svojej práce. Takže ak nie sú podľa vašich predstáv, asi vám ušli dôležité fakty alebo vaša usilovnosť bola neúmerná požadovanému výsledku. Ak je to však skutočné nedocenenie vašich kvalít, nájdite si lepšie ohodnotenú prácu inde.

Láska: Vo vzťahu prišiel čas realizovať do konkrétnej podoby to, nad čím ste doteraz iba premýšľali alebo čo ste odkladali na potom. Jasne si dohodnite čo, kedy a ako, aby ste si potom neznepríjemňovali život výčitkami.

 

Patrí do vydania