Angličtina krok za krokom

Každá mama túži, aby jej dieťatko bolo múdre, inteligentné a najšikovnejšie zo všetkých detí. Nikto učený však z neba nespadol, a preto je potrebné venovať svojim ratolestiam čas a energiu, aby sa naučili potrebné vedomosti. Odborníci odporúčajú učiť deti už od skorého detstva, aby im tieto poznatky zostali dlho v pamäti.

V posledných rokoch sa do pozornosti dostáva štúdium angličtiny. Je to svetový jazyk, ktorý v dnešnom „internetovom svete“ má mimoriadne opodstatnenie. Všetka komunikácia na internete sa totiž odohráva práve v anglickom jazyku. Pre dnešné deti sa angličtina o pár rokov stane samozrejmosťou. Predpokladá sa totiž, že od budúceho školského roka 2011 bude pravdepodobne angličtina povinná. Vláda Slovenskej republiky plánuje prijať novelu školského zákona, ktorá počíta s povinnou výučbou anglického jazyka na základných a stredných školách. Začať učiť by sa ju mali povinne žiaci od tretieho ročníka na základnej škole.

Croco pero – unikátna učebná pomôcka

Chcete, aby vaše dieťa ovládalo angličtinu, ale jazykové kurzy sa vám zdajú zbytočne drahé? Alebo už nejaký kurz dieťa absolvovalo, ale jeho učebné výsledky neboli postačujúce, pretože ho taká forma učenia nebavila? Ak ste odpovedali kladne, práve pre vás a vaše dieťa je tu skvelý tip – Croco pero. Ide o elektronické hovoriace pero, ktoré v sebe skrýva najnovšie technológie a kreatívne učebné postupy. Pero pri kontakte s obrázkami v knihe, nálepkami alebo kartičkami hovorí. Vďaka nemu bude učenie angličtiny deti baviť – skvele sa pritom zabavia a hravou formou sa naučia základy anglického jazyka. Táto jedinečná učebná pomôcka je určená pre deti od 3 do 12 rokov.

Viac sa dočítate v novembrovom čísle Beauty&Woman, ktoré je už v predaji.

 

Patrí do vydania