Flakón roka 2010

Hlasujte za flakón, ktorý vás najviac očaril, a vyhrajte vôňu! Pošlite SMS v tvare BW2(medzera) odpoveď (medzera) na číslo 6661. Cena odpovednej SMS je 0,199 € s DPH. Služba je dostupná pre klientov v sieti T-Mobile, Orange a Telefonica O2. Službu technicky zabezpečuje A SMS, s. r. o.

Buďte neodolateľná s odvážnou novou vôňou GUESS Seductive. Sexi nadčasový flakón odkazuje na koketný imidž známej značky GUESS. Flakón je ozdobený krokodílím vzorom v tvare typického trojuholníka a zlatou retiazkou s príveskom v podobe dvoch sŕdc. Tvárou vône GUESS Seductive je modelka Alyssa Miller, ktorú pre túto kampaň vybral sám základateľ značky GUESS Paul Marciano.

Nová vôňa Calvin Klein Beauty evokuje silu ženskosti a sofistikovanosti. Flakón vône Calvin Klein Beauty stelesňuje zmyselné, ženské krivky. Kovový strieborný prsteň objímajúci sklo vyjadruje silu a dôveru, zatiaľ čo zlatistá vôňa vnútri evokuje žiarivosť a vnútornú krásu každej ženy. Kovový strieborný uzáver pripomína skulpturálne tvary, ktoré sú typické pre módne kolekcie Calvin Klein. Tvárou vôňe Calvin Klein Beauty je charizmatická a výnimočná umelkyňa, herečka Diane Kruger.

Nová dámska vôňa Versace Vanitas stelesňuje krásu a pýchu zároveň. „Predstavte si jemne orosené lupienky gardénie, kvetu, ktorého krása sa slovami nedá opísať. Tieto emócie dokážu vyjadriť len citlivé dotyky. Zložky pochádzajúce z talianskeho Stredomoria sa snúbia s kvetom gardénie a vnášajú do vône eleganciu, hrejivosť a autentickosť.“ Dora Baghriche-Arnaud, parfumérka. Balenie vône je rovnako exkluzívne ako haute-couture z ateliéru Versace. Subtílne línie zlatej dekorácie pripomínajú odhalené ženské plece a pretekajú cez priehľadné telo flakónu, pričom zjemňujú jeho tvary a evokujú podmanivú ženskosť. Jednoduchý priehľadný uzáver skrášľuje zlatý doplnok, na ktorom je vygravírovaný list brečtanu.

Vôňa Bvlgari Man prichádza ako absolútne nový symbol sveta mužov Bvlgari. Nádherná a zmyselná vôňa inšpirovaná víziou prirodzenej elegancie reprezentuje mužnosť a charizmu. Monolitický tvar flakónu skrášľujú sínusové krivky a lúče svetla, ktoré sa postupne strácajú v hlbokom odtieni vrchnej časti flakónu, pričom  znázorňujú dynamický štýl muža Bvlgari. Uzáver so slnečnými lúčmi pripomínajúci jednu z najkrajších kolekcií hodiniek sa prezentuje v bielej podobe, ktorá dopĺňa žiarivú majestátnosť flakónu.

DSQUARED2 SHE WOOD „Naša vôňa nie je sladká a dievčenská, je moderná a ženská.“Dean a Dan Catenovci.Jemný dizajn flakónu tvorí jednoduchá kombinácia symetrií. Vzácny severoamerický orech zdobí jeho povrch v tvare dokonalého štvorca. Vďaka nemu je flakón jedinečný, živý a nenapodobiteľný. Ružový nádych esencie mu dodáva dotyk ženskosti. Je precízny a elegantný.

DSQUARED2 HE WOOD

„Kontrast má vo filozofii Dsquared 2 dôležitú úlohu. Naše módne prehliadky sa nesú v divokom rytme, preto sme chceli, aby boli naše vône pokojné, aby vyjadrovali intenzívnu, ale zároveň intímnu zmyselnosť. Zapamätajte si: vaša vôňa by nikdy nemala vojsť do miestnosti skôr ako vy.“ Dean a Dan Catenovci. Flakón a balenie Dean a Dan venovali vôňu He Wood modernému mužovi, ktorý sníva o prírode a voľnosti. Kanadská červená jelša dopĺňa a chráni flakón v tvare dokonalého štvorca. Vďaka farebným nuansám a štruktúre dreva je každý flakón skutočne jedinečný. Lesklý čierny uzáver v tvare kocky sa elegantne vyníma na okraji flakónu.

Staňte sa šampiónom s novou vôňou Davidoff, Davidoff Champion. Dizajn flakónu pánskej vône Davidoff Champion je taký originálny, že je nemožné, aby ho niektorý muž prehliadol. Predstavuje totiž tú najluxusnejšiu činku. Horná a dolná strieborná časť s vyrytým obsahom dodáva osviežujúci a príťažlivý dojem, zatiaľ čo čierne sklenené telo stelesňuje hrubý, mužný dotyk.

Autor
Daniela Drábová
Patrí do vydania