Horoskopy

Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Aby ste nezaspali na vavrínoch, príde okamih, v ktorom budete hrať druhé husle. Nebude vám však jasné, čo za hru vlastne hráte. Opatrnosť nie je vašou silnou stránkou a tej sa máte naučiť.

Láska: Ak potrebujete niečo riešiť s partnerom, argumenty a dôvody vyberajte srdcom, nie logikou. Pokojne vyjadrite, čo vás trápi, a hovorte o tom, čo cítite, a nie o tom, čo si myslíte. Neodkladajte to, čo vás ťaží na neskôr.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Ak ste narazili na niečo, s čím neviete pohnúť, alebo sa ozvala choroba, ktorá vám znemožňuje riešiť aktuálne záležitosti, mali by ste prestať tlačiť na pílu. Potrebujete využiť čas na potrebnú zmenu svojho postoja.

Láska: Práve partner alebo nový vzťah vám ponúka niečo, čo ste doteraz nemali v dosahu. Či pôjde o podnetný rozhovor alebo sa objaví úplne nový človek, mali by ste odhaliť dosiaľ neznámu stránku svojho života.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Malo by sa vám dariť predovšetkým vo finančnej a hmotnej oblasti. Pracovne by ste mali byť za vodou a aj zmysel pre načasovanie vhodného okamihu, kedy a čo investovať, by malo byť v poriadku.

Láska: Šťastie je na vašej strane. Či to bude v riešení dôležitého kroku, v ústretovom správaní vášho partnera, alebo pôjde o získanie nového bytu... Bude to váš spoločný zisk a možností je mnoho.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Mnoho nepríjemných udalostí vo vašom okolí vás môže citovo dosť rozladiť, čo, samozrejme, nepridá na radosti vašim najbližším. Vyhľadajte pomocnú ruku. Citliví ľudia potrebujú častejšie emocionálnu očistu. A vy k nim patríte.

Láska: Minulý mesiac bola veľká šanca skončiť s bolestivou časťou vašej minulosti a terazby ste mali buď vychutnávať voľnosť, alebo si užívať uvoľnenie s partnerom. Ak ste naozaj spokojné, máte na to nárok, keď ostatní okolo vás majú svoje vlastné trápenia.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Nejaká časť vášho života vás už tak otravuje, že sa snažíte nevnímať ju. Ste presýtené tými istými vecami, okolnosťami, situáciami, ktoré sa nie a nie zmeniť. Prekonajte hnev a poriadne otvorte oči. Riešenie máte na dosah.

Láska: Trochu ostrejšie obdobie. Rozdielne názory vyvolajú konflikt, ktorý môže vyzerať vážne. Využite ho konštruktívne a sústreďte svoju pozornosť na pozitívny cieľ.

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Prišiel čas na dotiahnutie všetkých nedokončených záležitostí. Upratovanie nielen v práci, ale aj doma, jednoducho toho, na čo ste nemali doteraz čas. Treba to usporiadať, roztriediť a dať do poriadku.

Láska: Ďalšie možnosti na vytvorenie nového priestoru na obohatenie vášho vzťahu. Záleží len na tom, čomu budete venovať svoju pozornosť. Či tomu, čo vás rozdeľuje, alebo tomu, čím sa spoločne vyvíjate a obohacujete.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: Udalosti vám hrajú do karát tak, že vám život ukazuje svoju lepšiu stranu. Bohaté spoločenské kontakty vám dokazujú, že ste veľa dosiahli, z čoho sa môžete tešiť a na čo môžete byť hrdé.

Láska: Aj v láske vás čakajú príjemné, ba až šťastné dni. Pokaziť to môžete, ak neuveríte, že je to naozaj pravda, keďže je to také krásne.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Ak už máte pevné zázemie a istoty, o ktoré sa môžete oprieť, pustite sa s odvahou aj do určitého rizika a využite šancu urobiť svoj život napínavejším a vzrušujúcejším.

Láska: Vašou úlohou je postarať sa o to, čo práve teraz máte. Možno budete pomáhať partnerovi alebo vám starostlivosť o rodinu dá príležitosť ukázať, že patríte k spoľahlivému a stálemu ohnivku vo vašom vzťahu a v rodine.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: Tento mesiac ste tými štedrými vy. Budete mať dosť príležitostí byť nápomocné a podeliť sa o to, čoho máte dostatok. Máte čo ponúknuť a keď to urobíte zo srdca a bez podmienok, časom sa vám to viacnásobne vráti.

Láska: V problematickej a neistej záležitosti vo vzťahu sa nerozhodujte emotívne a nechajte si otvorených viac možností. Pokojne ich vyskúšajte a potom si vyberte tú najvhodnejšiu. Dokážte svoju flexibilitu.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Ak sa cítite preťažené povinnosťami, ktoré ležia na vašich pleciach, skúste nájsť svoj vlastný motív, kvôli ktorému toto všetko podstupujete. A pravdepodobne zistíte, že dozrel čas na jeho zmenu alebo úpravu, pretože nezodpovedá prítomnosti, ale dávnej minulosti.

Láska: Váš vzťah potrebuje teraz ochranu pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi. Nedopustite, aby niekto spochybnil vašu pozíciu a nebojte sa presadiť. Je čas brániť svoje záujmy.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Upevňujte základy toho, čo ste minulý mesiac začali a neponáhľajte sa príliš dopredu. Ozbrojte sa trpezlivosťou a počas voľného času sa venujte veciam, ktoré vás tešia,  pomôžu odreagovať vám pretlak energie a posunú vás k pozitívnym aktivitám.

Láska: Od slov k činom. Netreba teraz vysvetľovať, prečo konáte tak, ako konáte. Horšie dopadne teraz to, o čom síce hovoríte každú chvíľu, ale na čo máte 20 dobrých dôvodov, ako to neurobiť.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Potrebujete si udržať rovnováhu vo všetkom, čo tvorí váš život. Akákoľvek jednostrannosť vás teraz veľmi rýchlo pohltí a strata ostatných dôležitých pilierov života by sa veľmi ťažko nadobúdala späť.

Láska: V terajšom vzťahu sa môžete oslobodiť od všetkých rituálov, ktoré súvisia s predošlými vzťahmi a prežívajú len vďaka strachu z opakovania toho, čo nechcete. Vydajte sa novým smerom, aj keď pre vás nezvyklým.

 

Autor
IVONA NEDOBOVÁ
Patrí do vydania