Škaredé pigmentové fľaky minulosťou

Novinky na jeseň v estetickom ošetrení pleti. Lekárska kozmetika Life Style, Centrum laserovej a estetickej dermatológie..

Gold lifting

Podstatou starnutia kože sú predovšetkým štrukturálne zmeny jej súčastí, najmä kolagénu – významnej bielkoviny, ktorá dodáva koži pevnosť. Vekom sa ničí, a preto koža stráca svoju pevnosť a pružnosť, tvoria sa vrásky.

Starnutiu kože však možno veľmi účinne predchádzať a potláčať jeho prejavy.

Používa sa na to niekoľko metód, z ktorých treba veľmi citlivo zvoliť najvhodnejšiu vzhľadom na stupeň prejavov starnutia. Metódy omladzovania kože sa totiž vzájomne líšia nielen podľa spôsobu realizácie, ale najmä podľa porovnania stupňa, ktorým do kože zasahujú a od ktorého sa spravidla odvíja aj miera ich účinnosti. Preto sa vo svete aj u nás používajú kombinované metódy omladenia, ktoré zasahujú do viacerých úrovní kože, čím sa dosahuje optimálny výsledok.

Preto v našom zariadení zavádzame novinku Gold lifting – ako jediní na Slovensku v kombinácii týchto ošetrení:

fotorejuvenizácie, podtlakovej rádiofrekvencie, laserového pílingu, LED lampy.

Prečo táto kombinácia?

Fotorejuvenizácia zjednocuje farebnosť pleti a povrchovo ju vypína. Podtlaková rádiofrekvencia alebo rádiotermolifting pôsobí hĺbkovo v zamši, kde porušuje kolagénové vlákna a tie sa následne nanovo vytvárajú. Nové kolagénové vlákna sú pevnejšie, hrubšie, čo vedie k spevneniu kože a vypnutiu pokožky. Laserový píling pomocou erbiového lasera je jedinečný v tom, že pomocou tejto metódy zbrusujeme povrchové vrstvičky pokožky, čím ju zbavujeme povrchových odumretých buniek. LED lampa urýchľuje regeneráciu pokožky. Po tomto ošetrení sa redukujú jemné vrásky, zjednocuje sa farebnosť pleti, pokožka je vypnutá a rozžiarená. Z tváre, krku a dekoltu akoby ubudlo niekoľko rokov. Zlepšený stav pleti po 3 – 5 ošetreniach vydrží 1 – 2 roky.

Ako prebieha ošetrenie?

Po odlíčení pleti pomocou prístroja IPL s intenzívnym chladením urobíme fotorejuvenizáciu. Následne pomocou prístroja ALUMA robíme podtlakovú rádiofrekvenciu. Potom odstránime chladivý gél a použijeme erbiový laser na laserový píling. Na upokojenie a rýchlejšiu regeneráciu použijeme LED lampu. Ošetrenie je príjemné a nebolestivé. Po ošetrení sa neodporúča vystavovať ošetrené miesta UV žiareniu počas 7 dní. Človek po ošetrení nie je práceneschopný. Koža je mierne začervenaná a môže sa jemne zlupovať.

Kedy vidno zlepšenie vzhľadu pleti?

Po tejto kombinácii ošetrení je viditeľný efekt už po prvom ošetrení. Najvýraznejšie zlepšenie vzhľadu pleti sa prejaví niekoľko týždňov po sérii ošetrení. Spôsobuje to nový kolagén, ktorého novotvorba pretrváva aj po skončení ošetrení. Odporúča sa 3 – 5 ošetrení podľa stavu a reakcie pleti.

Komu je ošetrenie určené?

Pre zrelší typ pleti je vhodné opakovať ošetrenie 3- až 5-krát, pre mladší typ pleti – okolo 40 rokov – 2- až 3-krát.

Partia                 Cena     Akciová cena

Tvár                             170 €         140 €

Tvár a krk                  220 €         180 €

Tvár, krk a dekolt    270 €        220 €

 

„Zmizík“ na cievky a pigmentové škvrny

Na našom pracovisku máme najnovšie typy diódových laserov Viridis Derma a Medilas D, ktoré sú svetovou jednotkou na odstraňovanie nežiaducich cievnych prejavov a pigmentových škvŕn na koži. Podľa farebnosti metličiek, hemangiómov alebo tzv. ohňa, ktoré môžu byť červené alebo fialové, zvolíme najvhodnejší laser.

Ako pôsobí laser?

Absorpcia laserového žiarenia je odlišná v tepnovej, teda svetločervenej, a žilnej, teda tmavočervenej krvi, preto sa pri odstraňovaní spomínaných prejavov používajú lasery s dvomi odlišnými vlnovými dĺžkami: na svetločervené cievky a cievne lézie sa aplikuje zelené laserové žiarenie s vlnovou dĺžkou 532 nanometrov, na odstraňovanie tmavočervených sa používa vlnová dĺžka 940 nanometrov, ktorá patrí do neviditeľnej časti elektromagnetického vlnenia. Len správna voľba vhodnej vlnovej dĺžky zabezpečí efektívne a nekomplikované odstránenie nežiaduceho cievneho prejavu. Preto v našom zariadení používame dva typy laserov od renomovaných výrobcov.

Ako prebieha ošetrenie laserom?

Odstraňovanie nežiaducich cievnych prejavov z kožného povrchu je veľmi jednoduché a vysoko efektívne, pretože prvotný výsledok je viditeľný ihneď. Cievky zmiznú a pigmentové škvrny sa zošúpu. Po zákroku môžno ísť do práce. Po odstránení cievok laserom nie je potrebné nosiť kompresívne pančuchy na rozdiel od sklerotizácie. Neodporúča sa ísť na slnko asi mesiac, preto je ošetrenie vhodné podstúpiť na jeseň a v zime. Výsledok zákroku je viditeľný ihneď a úplný až po niekoľkých mesiacoch. Preto sa zákrok opakuje v tej istej lokalite ak treba až po 3 – 4 mesiacoch.

Cena zákroku v závislosti od veľkosti

hnedého alebo cievneho ložiska od 50 € (čelo alebo líca) po 265 € (hnedé škvrny na oboch predlaktiach a chrbtoch rúk alebo cievky na oboch predkoleniach).

 

Ďalšou novinkou v našom zariadení v rámci dermatokozmetických ošetrení vhodných po lete ponúkame

hydratačný termolifting, regeneračný antiaging vhodný na regeneráciu a rýchle vypnutie pleti tváre, krku alebo rúk.

Ošetrenie spočíva v jemnom pílingu pokožky pomocou ultrazvukovej škrabky, v jemnej masáži ošetrovanej oblasti a následnom nanesení hydratačného séra s obsahom kyseliny hyalurónovej alebo roztoku s obsahom antioxidačných vitamínov, alebo prírodného bahenného zábalu a naložení termomasky na ošetrovanú oblasť na 10 minút a následnej 10-minútovej aplikácii biostimulačného lasera. Po ošetrení je pleť hydratovaná, vypnutá, vláčna. Ošetrenie je vhodné na rýchle vypnutie a rozjasnenie pleti. Odporúčame jeden typ ošetrenia opakovať 6-krát alebo kombinovať každé ošetrenie 2-krát v týždňových intervaloch.

Partia              Cena          Akciová cena

Tvár a krk                25 €               20 €

Obe ruky                 20 €                17 €

Tvár, krk a ruky     40 €               35 €

 

Lekárska kozmetika Life Style,

Centrum laserovej a estetickej dermatológie

Drotárska cesta 19, Bratislava,

tel.: 0911 619 734, 02/62413461

Dohnányho 12, Bratislava,

tel.: 02/55642884-5, 0905 619 734

www.lstyle.sk, email: lstyle@lstyle.sk

 

Patrí do vydania