Horoskopy

Horoskopy

Slnko v BARANOVI

Narodené od 21. 3. do 20. 4.

Všeobecne: Čas starať sa o všetko, čo máte k dispozícii. Nevrhajte sa do nových dobrodružstiev, ale namiesto toho sa venujte dosiahnutým výsledkom a ich kultivácii. Keby ste o ne nedbali a brali ich iba ako samozrejmosť, mohli by sa vám zosypať dôležité piliere vášho života.

Láska: Prichádza zmena, ktorá by vás mala obohatiť. Žiadne dramatické okolnosti s tým nesúvisia. Nebudete musieť tasiť zbrane, a teda je možné, že by vám zmena mohla uniknúť práve kvôli svojej nenápadnosti.

 

Slnko v BÝKOVI

Narodené od 21. 4. do 20. 5.

Všeobecne: Zas v plnom pracovnom nasadení. Nebudete na to sama a práve to vám dodá ešte viac chuti do práce. Zapájajte sa do spoločných projektov, a pokiaľ sa dá, vyberte si kolektív, v ktorom sa budete dobre cítiť. Teraz ste potrebná ako pevný článok reťaze, nie ako vodca.

Láska: Čokoľvek, čo je vo vašom vzťahu spojené so strachom alebo obmedzovaním osobnej či duševnej slobody, sa možno skončí. Čo potrebujete, aby ste sa cítili slobodne? Určite existuje spôsob, ako sa tak cítiť aj bez toho, aby ste skončili vzťah.

 

Slnko v BLÍŽENCOCH

Narodené od 21. 5. do 21. 6.

Všeobecne: Opäť sa vám otvára život s novými možnosťami a záleží len na vás, či sa budete ďalej trápiť udalosťami nedávnej minulosti, alebo sa z plných pľúc nadýchnete a vykročíte za svojím ďalším cieľom. Vyberte si to najlepšie v pokoji a s chladnou hlavou.

Láska: Niečo sa vo vašich vzťahoch stále opakuje a v tomto období môžete tento model prekonať. Vo vašom živote sa toho dosť mení a bude pre vás prínosom, ak zmeníte aj to, čo si o mužoch ako svojich partneroch podvedome programujete.

 

Slnko v RAKOVI

Narodené od 22. 6. do 22. 7.

Všeobecne: Môžete sa uvoľniť, pretože to, čo je vašou silnou stránkou – vycítiť, čo je vo vzduchu – vám dodá dosť informácií, aby ste vedeli v pravom okamihu zasiahnuť, keď to bude niekto potrebovať. Ak pracujete s ľuďmi, potom je to presne to, čo vám prinesie ocenenie a možno aj finančnú odmenu.

Láska: Potrebujete raz a navždy skončiť s minulosťou, ktorá vás stále ťahá späť do bolesti a nedôvery. Minulosť je preč a vy potrebujete energiu na to, čo sa odohráva v prítomnosti. Ak je to veľký problém, vyhľadajte odbornú pomoc.

 

Slnko v LEVOVI

Narodené od 23. 7. do 22. 8.

Všeobecne: Povinnosti a záväzky vám zaberú omnoho viac času, ako ste rátali. Namiesto toho, aby ste ukázali, koľko ste schopné zvládnuť, aj keď už pomaly padáte na nos, požiadajte buď o predĺženie termínu, alebo o inú úľavu.

Láska: Aj dlhoročný vzťah si zaslúži starostlivosť. Možno vás už stál veľa energie, ale teraz ide o to, aby ste si ho udržali a aby sa nerozpadol iba preto, že v ňom je už stereotyp. Alebo nie?

 

Slnko v PANNE

Narodené od 23. 8. do 22. 9.

Všeobecne: Tento mesiac sa vám črtá celkom slušná perspektíva finančného rastu. Máte sklon všetko rozoberať do detailov, použite ho teda teraz v takom horizonte, aby ste neprepásli okamih, keď treba jasne povedať áno alebo nie.

Láska: Môže prísť závan smútku a nostalgie za minulými krásnymi chvíľami, ktoré sa už nezopakujú. Nezotrvávajte v ňom, veď nikde nie je napísané, že nemôžu prísť iné a inak krásne zážitky.

 

Slnko vo VÁHACH

Narodené od 23. 9. do 23. 10.

Všeobecne: V tomto období by malo mať všetko pomerne pokojný priebeh a extrémov by ste mali byť ušetrené. Možno iba tie aktívnejšie z vás, ktoré potrebujú neustále novoty a pohyb, budú mierne mrzuté z pocitu, že všetko zaspalo.

Láska: Návrat k nesplneným snom vám pripomenie niečo dôležité, čo ste vo vzťahu obetovali a ubralo vám to na vašej autentickosti. Splňte si aspoň jeden dávny sen, nech sa sama sebe nestratíte.

 

Slnko v ŠKORPIÓNOVI

Narodené od 24. 10. do 22. 11.

Všeobecne: Teraz stavte na istotu a solídnosť, urobte, čo viete a v čom ste si isté. Pre vás je teraz dôležité získať skutočné renomé a pevný základ. Vaše meno by malo byť známkou spoľahlivosti a dôveryhodnosti.

Láska: Čaká vás rozhodnutie, ktoré bude konečné. Znamená to zavrieť všetky zadné vrátka a jasne sa vyjadriť. Povedzte áno tomu, čo naozaj chcete, pretože cesty späť už nebude.

 

Slnko v STRELCOVI

Narodené od 23. 11. do 21. 12.

Všeobecne: S ťažkosťami, ktoré teraz môžu prísť, sa nemordujte sama a hneď požiadajte o pomoc alebo radu. Príde vám ponuka a mali by ste túto príležitosť využiť. Buďte vďačná za to, čo k vám príde samo. Zriedkakedy sa dary dostávajú len tak, bez úsilia.

Láska: Vo vzťahu teraz pôjde o dôveru a o úprimnosť. Takisto aj o to, čo ste ochotné pre partnera urobiť a čo za to očakávate. Čoskoro pochopíte zmysel toho, čo sa práve odohráva.

 

Slnko v KOZOROŽCOVI

Narodené od 22. 12. do 20. 1.

Všeobecne: Buďte opatrná a nenechajte sa vtiahnuť do žiadnej skúšky odvahy. Budete viac podráždená, a preto si radšej ďalej choďte svojou cestou a ak treba upraviť smer, tak to urobte pomaly a s rozvahou.

Láska: Príde okamih, keď bude pre vaše dobro potrebné zachovať si priateľský, ale jasný odstup. Môžete pomôcť, ale rozhodne nie vziať na svoj chrbát zodpovednosť za partnerovo rozhodnutie alebo za jeho konanie.

 

Slnko vo VODNÁROVI

Narodené od 21. 1. do 18. 2.

Všeobecne: Obdobie, keď môžete dokázať svoju silu. Čím menej hluku okolo toho urobíte, tým viac si ju ostatní všimnú. Práve vnútornou silou teraz môžete premeniť svoje plány na skutky v tichosti tak, že vám do nich nik nezasiahne.

Láska: Prevezmite iniciatívu vo svojom milostnom živote. Máte na to dosť energie aj nápadov. Len treba trochu odvahy a správne načasovanie. Nejde o riskantné a príliš vyzývavé aktivity, ale o vašu správnu mieru.

 

Slnko v RYBÁCH

Narodené od 19. 2. do 20. 3.

Všeobecne: Z určitej perspektívy sa vám podarilo dosiahnuť to, čo ste chceli. Možno ste to prehliadli v každodennom zhone, a preto by bolo dobré prijať to ako úspech a možno to aj osláviť. Aj drobné pokroky smerom k napĺňaniu cieľov sú lepšie ako stagnácia.

Láska: Príjemné obdobie pokračuje. Ak sa vám počas leta nepodarilo nájsť a prežiť šťastie v láske, teraz už poriadne otvorte oči, aby ste ho našli. Alebo ste to už vzdali?

 

Patrí do vydania: 
September 2010