Dovolenka snov

Dovolenka môže byť pre každého zdrojom výborných zážitkov, dobrej nálady a oddychu. Ľudia, čo celý rok trávia v práci, sa radi odpútajú od každodenných stereotypov či pracovného stresu. Na dovolenke by si mal človek poriadne odpočinúť, spoznať nové miesta, vyskúšať veci, ktoré ho lákajú.

Kam však zamieriť, ak hľadáte niečo naozaj nevšedné, nezabudnuteľné a krásne? Vyskúšajte dovolenku v Ázii! Hoci nie je typická pre Európanov, ponúka mnoho krásnych miest, čo stoja za návštevu. Prečo cestovať stále na rovnaké miesta, keď vám Ázia ponúka niečo, na čo budete spomínať celý život? Dovolenka vo Vietname, Malajzii, Thajsku, Singapure či na Bali očarí každého návštevníka bez rozdielu veku. Juhovýchodná Ázia je priam neuveriteľne krásna, a preto si aj vy doprajte výlet do krajiny nezabudnuteľných zážitkov z krásnej prírody, starých pamiatok či priezračného mora.

Exkluzívne zájazdy 

Cestovná kancelária Pan Asia ponúka mnoho exkluzívnych zájazdov práve do juhovýchodnej Ázie, kde vám poskytne luxusné ubytovanie a nádhernú dovolenku. Za Pan Asia hovoria najmä skúsenosti spokojných dovolenkárov. Majiteľka pani Laura Mišurová prežila priamo v Malajzii 13 rokov a v roku 2005 založila cestovnú kanceláriu. Odvtedy sa z Ázie vrátili stovky spokojných zákazníkov. Pôvodne sídlila firma priamo v Kuala Lumpure, minulý rok sa jej sídlo premiestnilo na Slovensko a v Kuala Lumpure zostala pobočka cestovnej kancelárie. Pan Asia sa od ostatných cestovných kancelárií líši v prístupe k zájazdom. Strediská starostlivo vyberá priamo riaditeľka CK, ktorá vo väčšine z nich strávila dovolenku počas života v Ázii alebo počas pravidelných ciest do tejto krásnej destinácie. Dôraz sa kladie najmä na kvalitu. Cestovná kancelária zastupuje strediská spoločností YTL a GHM patriace do exkluzívnej kolekcie Small Luxury Hotels Of The World a Leading Smal Hotels of The World. Pre menej náročných klientov má Pan Asia v ponuke kvalitné štvorhviezdičkové hotely. Pred veľkými komplexmi zameriavajúcimi sa na masový cestovný ruch spoločnosť uprednostňuje butikové strediská s nízkou kapacitou, kvalitnými službami a zaujímavým dizajnom. Pan Asia sa celkovo zameriava na osobný prístup k svojim zákazníkom. Láka vás Ázia, ale nie ste si istí, kam presne vyraziť? Dohodnite si osobnú schôdzku v pobočke Pan Asia, vyslovte svoje požiadavky a predstavy o dovolenke a pracovníci vám vyberú to pravé miesto pre vás. Starostlivosť o klienta sa však nekončí predajom zájazdu. Pri prílete do exotickej destinácie vás na letisku víta spolupracovník CK Pan Asia, ktorý na rozdiel od klasických delegátov v krajine dlhodobo.

The Nam Hai – Vietnam, spoločnosť GHM

The Nam Hai odporúčame klientom, ktorí oceňujú kvalitu a luxus. Stredisko sa nachádza na pobreží Juhočínskeho mora, len 10 km od mestečka Hoi An zaradeného do svetového dedičstva UNESCO, vyhľadávaného hosťami pre príjemnú atmosféru, množstvo kaviarní, reštaurácií a obchodíkov. Pri vstupe do strediska vás určite zaujme elegantná architektúra citlivo spojená s ázijskými prvkami, tri panoramatické bazény, nádherná biela pláž a azúrové more. Pre hráčov golfu sa v blízkosti nachádzajú dve championship ihriská, Montgomery Links navrhnuté Colinom Montgomerym a Da Nang Golf Club navrhnutý Gregom Normanom.

Pangkor Laut resort – Malajzia, spoločnosť YTL

Ďalší luxusný hotelový komplex, tentoraz v Malajzii, sa nachádza na súkromnom ostrove Pangkor Laut a je obľúbeným miestom oddychu celebrít filmového priemyslu a osobností športového sveta. Z mnohých je to napr. anglická herečka Keira Knightley, na Slovensku známa z trilógie Piráti Karibiku, a americká herečka Joan Collins zo seriálu Dallas, zo športového sveta Michael Schumacher. Ostrov Pangkor Laut však najviac preslávil svetoznámy tenor Luciano Pavarotti, ktorý tu počas života strávil nejednu dovolenku. Na ostrove dokonca uskutočnil súkromný koncert pre 100 VIP hostí.

 

BORNEO • MALAJZIA • SINGAPUR • BALI • THAJSKO • VIETNAM • KAMBODŽA • LAOS • INDIA

www.pan-asia.sk • Kremeľská 24, Bratislava

0907 437 618  • 02-2071 5433 laura@pan-asia.sk • skype: panasia1

 

 

 

Patrí do vydania: 
September 2010